Новини за 24.06.2021

ХАЕС пройшла усі етапи підготовки до виробництва медичного кисню та може постачати його до лікарень із 99% знижкою

Соціальний проєкт ДП «НАЕК «Енергоатома» із забезпечення виробництва та постачання кисню медичного лікарським установам було розпочато у період найбільш активної фази поширення коронавірусу. Оскільки виробничий процес на атомних електростанціях передбачає виробництво технічного кисню, Компанія вирішила опрацювати можливість виробництва та постачання кисню медичного і до лікувальних закладів у разі потреби.

Екологічне правопорушення на території природно-заповідного фонду «Ставищанський»

19 травня поточного року державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Хмельницької області спільно з правоохоронцями Білогірського ВП Красилівського відділу поліції ГУНП в Хмельницькій області було проведено обстеження гідрологічного заказника місцевого значення «Ставищанський», що розташований на території колишнього Білогірського району.

Нардепи від Хмельниччини опинилися у рейтингу авторів корупційних законопроєктів

Народні депутати від «Слуги народу» зайняли перші 14 місць у рейтингу за кількістю поданих законопроєктів, які містять корупціогенні фактори. На 15-й позиції знаходиться премєр-міністр Денис Шмигаль. Рейтинг склав Інститут законодавчих ідей.

У Шепетівці надзвичайники звільнили жінку, ногу якої затисло між бетонними плитами

23 червня на вулиці Климовича в місті Шепетівка надзвичайники звільнили жінку, ногу якої затисло між бетонними плитами, вимощеними навколо водонапірної колонки. Повідомлення про подію до Служби порятунку надійшло о 22:26.

Кіберполіція Хмельниччини викрила місцевого жителя у шахрайстві на платформах оголошень

Фігурант «продавав» неіснуючий товар і таким чином привласнив понад 100 тисяч гривень. За скоєне йому може загрожувати до восьми років ув’язнення. 

Популярне