Новини за 03.10.2019

Десять медалей, з яких чотири золоті, здобули хмельницькі спортсмени на чемпіонаті України з кульової стрільби

У Львові завершився чемпіонат України з кульової стрільби серед дорослих, який тривав з 26 вересня до 1 жовтня

На Хмельниччині колишнього голову сільської ради засуджено за привласнення бюджетних коштів

Працівниками Кам’янець-Подільської місцевої прокуратури в суді доведено вину колишнього голови однієї із сільських рад Кам’янець-Подільського району у привласненні бюджетних коштів шляхом зловживання службовим становищем.

На Хмельниччині поліцейські цієї ночі розшукали двох зниклих 11-річних школярів

У райцентрі Віньківці двоє однокласників після уроків пішли гуляти і загулялися аж за північ. Про зникнення хлопців до поліції повідомила мама одного з них. Кілька годин пошуків дали свій результат — близько 4-ї ранку хлопців знайшли.

Триває прийом заявок на участь у VII Відкритому міському фестивалі української патріотичної пісні та музики «UAmusicFest»

13-14 жовтня 2019 року у м. Хмельницькому пройде VII Відкритий міський фестиваль української патріотичної пісні та музики «UAmusicFest»

Упродовж вересня на Хмельниччині викрито 59 порушень правил рибальства

У період із 1 до 30 вересня 2019 року державними інспекторами Хмельницького рибоохоронного патруля проведено 50 рибоохоронних рейдів та викрито 59 порушень природоохоронного законодавства, із яких 16 – грубі. Також складено 15 протоколів за ч. 3 ст. 85 КУпАП (порушення правил рибальства), 13 – за ч. 1 ст. 88-1 КУпАП (незаконне придбання чи збут водних біоресурсів), один – за ст. 85-1 КУпАП (виготовлення, збут, зберігання чи реклама заборонених знарядь лову) та три – за ст. 188-5 КУпАП (невиконання законних розпоряджень чи приписів посадових осіб). Крім цього, оформлено 11 актів виявлення та вилучення безхазяйного майна.

Хмельницький протестує

Сотня хмельничан вийшли на акцію з плакатами проти капітуляції .

Патрульні затримали чоловіка, який погрожував громадянину предметом, що схожий на пістолет

1вересня, близько 17-ї годину на службу 102 надійшло повідомлення, що на вулиці Маршала Гречко, невідомий чоловік у приміщенні кафе, погрожує заявнику предметом, що схожий на пістолет.

Найближчих півроку винуватець ДТП з пошкодженням двох авто не матиме права сідати за кермо

Хмельницький апеляційний суд залишив без змін постанову Хмельницького міськорайонного суду від 7 червня 2019 року, якою водія «RENAULT Kangoo» визнано винним у вчиненні адміністративних правопорушень, передбачених статтею 124 Кодексу України про адміністративні правопорушення (далі – КУпАП) – порушення учасниками дорожнього руху Правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів та за частиною 4 статті 121 КУпАП – повторне протягом року керування водієм транспортним засобом, що підлягає обов`язковому технічному контролю, але своєчасно його не пройшов

У Хмельницькому поліцейські виявили у 25-річного молодика пакунок з амфетаміном, канабісом та екстезі

Поблизу одного з поштових відділень по вулиці Кам’янецькій в обласному центрі працівники управління протидії наркозлочинності ГУНП в Хмельницькій області спільно з колегами із Хмельницького відділу поліції виявили у 25-річного місцевого жителя декілька пакунків з наркотиками, які були заховані у DVD-rom.

Популярне