Новини за 25.05.2019

Важкоатлети Хмельниччини прогресують

З 13 по 18 травня в Чорноморську Одеської області відбувався чемпіонат України з важкої атлетики серед молоді до 23 років та Всеукраїнський турнір пам’яті ЗМС Якова Куценка. На чемпіонаті відзначився жіночий склад збірної Хмельницької області, який вперше на такому рівні увійшов до числа призерів, посівши друге командне місце.

Кам’янець-Подільський район: вогнеборці ліквідували пожежу господарчої будівлі

24 травня о 07:41 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в господарчій будівлі в с. Оринин.

На підприємців Хмельниччини полюють «податкові» шахраї

Головне управління ДФС у Хмельницькій області повідомляє, що на теренах краю “податкові” шахраї знову взялися видурювати гроші у підприємців.

Антимонопольний комітет рекомендує виконавчому комітету Полонської міської ради припинити бездіяльність

Відділення встановило, що на території Полонської об’єднаної територіальної громади надання послуг із збирання та вивезення твердих побутових відходів здійснює комунальне підприємство Полонської міської ради «Благоустрій», але конкурс на визначення виконавця послуг із збирання, вивезення та захоронення твердих побутових відходів виконавчий комітет Полонської міської ради не проводив.

У школах Шепетівщини пролунали останні дзвоники

Вчора у школах району було гамірно і багатолюдно. Гамірно, бо не в силі учні стримати емоції на порозі літніх канікул. А багатолюдно, бо зібралися на шкільному дворі не лише вчителі та вихованці, а й їхні батьки, і ще чимало гостей, що не байдужі до життя школи.

Призначено нового керівника Нетішинського відділення поліції

24 травня, до міста завітав начальник Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області Василь Віконський, щоб представити особовому складу Нетішинського відділення поліції нового керівника.

Популярне