Новини за 28.08.2019

На Хмельниччині поліцейські затримали молодика, який обстріляв будинок свого знайомого

Під час огляду за місцем проживання 19-річного зловмисника працівники поліції виявили та вилучили незареєстровану мисливську рушницю «ТОЗ», з якої були здійснені постріли.

У м. Хмельницькому судитимуть зловмисника, який з ножем у руках посеред вулиці погрожував містянам

За процесуального керівництва Хмельницької місцевої прокуратури слідчим відділом Хмельницького відділу поліції Головного управління Національної поліції України в області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вчинення хуліганських дій на території обласного центру.

Шепетівські рятувальники ліквідували загоряння металевого контейнера

27 серпня о 18:10 до Служби порятунку «101» м. Шепетівки надійшло повідомлення про пожежу тимчасової господарчої споруди (контейнера) на вулиці Шешукова.

На Хмельниччині працівники кримінальної поліції затримали чоловіка, який облив кислотою рідну дочку

Крім того, наразі слідчі ГУНП перевіряють свідчення 18-річної потерпілої про те, що протягом останніх 7 років затриманий вступав із нею в статеві зносини

У 32-річного хмельничанина поліцейські вилучили наркотиків майже на 200 тисяч гривень

Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання і в гаражі зловмисника поліцейські вилучили декілька пакетів з марихуаною та амфетаміном, а також пристрій для вживання наркотиків та ваги з нашаруванням амфетаміну.

На Дунаєвеччині вогнеборці ліквідували дві пожежі

27 серпня у Дунаєвецькому районі сталося 2 пожежі.

У Кам’янець-Подільському районі рятувальники приборкали пожежу господарчої споруди

27 серпня о 18:10 на пункт зв’язку 35 Державного пожежно-рятувального поста надійшло повідомлення про пожежу господарчої споруди в с. Грушка.

Цьогоріч подоляни збільшили відрахування на потреби українського війська на понад 46 мільйонів гривень

Внесок платників Хмельницької області до держбюджету у вигляді військового збору на початок серпня 2019 року склав 247,2 мільйона гривень, що на 46,5 мільйона, або на 19 відсотків більше від минулорічних надходжень у цей же період.

В Хмельницькому відбудеться допрем’єрний показ художнього фільму «Заборонений»

29 серпня о 18.30 хмельничан та гостей міста запрошують на допрем’єрний показ художнього фільму «Заборонений», присвяченого життю та боротьбі одного з найвидатніших синів України, поета та дисидента Василя Стуса . Фільм демонструватимуть у кінотеатрі ім. Т.Г. Шевченка (вул. Проскурівська, 40). По закінченні перегляду присутні матимуть змогу поспілкуватися із творчою групою. Вартість квитка – 65 грн.

Волочиський суд присудив лікарні 1484 грн, витрачені на лікування побитої сином матері

Волочиський районний суд задовольнив позов прокурора про стягнення витрат на лікування потерпілої від кримінального правопорушення. З сина, який наніс матері легкі тілесні ушкодження з короткочасним розладом здоров’я (частина 2 статті 125 Кримінального Кодексу України), стягнули 1484 грн. Це витрати райлікарні за 5 днів перебування жінки у стаціонарі.

Популярне