Новини за 25.07.2019

Жителя Хмельниччини засуджено до 5 років неволі за спробу підкупу поліцейського

За принципової позиції сторони обвинувачення, Хмельницьким  апеляційним судом залишено без змін вирок Ізяславського районного суду, яким обвинуваченому в спробі підкупу поліцейського призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі. Про це інформує прес-служба обласної прокуратури. 

У лютому минулого року задокументовано факт надання неправомірної вигоди правоохоронцю.

У поліції Хмельниччини поповнення: Присягу на вірність склали майже 30 молодих “копів”

За інформацією прес-служби правоохоронців, сьогодні майже три десятки хлопців і дівчат склали Присягу на вірність українському народові. Майбутні патрульні, оперативники та дільничні наразі вирушають на навчання, а за пів року приступлять до безпосереднього виконання своїх професійних обов’язків. 

Патрульні виявили посвідчення водія з ознаками підробки

Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції. 

Учора, 24 липня, близько 16-ї години, на автодорозі М12 «Стрий-Знам’янка», поліцейські зупинили автомобіль Lexus RX350, за порушення швидкісного режиму. Водієм транспортного засобу виявився 36-річний житель міста Івано-Франківськ.

На Дунаєвеччині внаслідок ДТП травмувалися 5 осіб

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 25 липня, близько 07.30 години поблизу села Іванківці Дунаєвецького району. Про аварію повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області. 

Попередньо встановлено, що 39-річний житель району, рухаючись на мікроавтобусі «Фольксваген Транспортер», не впорався з керуванням, з’їхав у кювет, де автомобіль перевернувся.

На Хмельниччині поліцейські затримали жінку, яка займалася збутом марихуани

Працівники Шепетівського відділу поліції зафіксували декілька фактів збуту 33-річною шепетівчанкою наркотиків. Про це повідомляє прес-служба правоохоронців. 

Вчора, 24 липня, під час чергового збуту марихуани працівники Шепетівського відділу поліції затримали 33-річну жительку райцентру. Загалом правоохоронці встановили декілька фактів збуту жінкою наркотиків.

Оголошено конкурс на кращий благоустрій “Хмельницький – наш дім”, присвячений Дню міста

Хмельницька міська рада запрошує хмельничан до участі у конкурсі на кращий благоустрій “Хмельницький – наш дім”. Конкурс триватиме до 15 вересня.

До участі у конкурсі запрошуються підприємства, установи, організації, управляючі муніципальні компанії, об’єднання співвласників багатоквартирних будинків. А також мешканці багатоповерхових та приватних будинків, юридичні та фізичні особи.

За порушення правил обігу алкоголю і тютюну горе-підприємці заплатять 5,5 млн.грн

На Хмельниччині за порушення правил обігу алкоголю і тютюну несумлінні підприємці заплатять понад 5,5 мільйона гривень. Про це інформує прес-служба ГУ ДФС у Хмельницькій області. 

Фахівцями управління задокументовано 316 порушень на загальну суму майже 5,5 мільйонів гривень. Відповідальність за ці порушення передбачена статтею 17 Закону України від 19.12.95 №481/95-ВР (із змінами і доповненнями). «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів».

На Хмельниччині поблизу залізниці виявлено тіло 11-річного підлітка

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області. 

Сьогодні, 25 липня, близько 06.00 години на лінію «102» надійшло повідомлення від залізничного техніка про те, що в селі Волоське Деражнянського району між залізничними коліями виявлено тіло підлітка.

Популярне