Новини за 27.09.2022

У Деражні оголосили підозру 22-річному молодику, який наніс тяжкі тілесні ушкодження своєму знайомому

Подія сталася близько півночі поблизу одного з продуктових магазинів. Між двома місцевими жителями виник конфлікт, в ході якого 22-річний молодик наніс удар кулаком 18-річному опоненту, від чого той впав і отримав серйозну травму голови.

Делегація Хмельниччини бере участь у енергетичній конференції у Польщі

На запрошення пана Кшиштофа Мудрика, професора Краківського аграрного університету, делегація від Хмельниччини на чолі з заступником голови адміністрації Сергієм Ткачуком бере участь у VII Міжнародній науково-практичній конференції «Відновлювані джерела енергії, інженерія, технології, інновації».

За матеріалами СБУ перед судом постане черговий прихильник “рузького міра”

УСБУ у Хмельницькій області завершено досудове розслідування стосовно місцевого жителя за фактом здійснення колабораційної діяльності.

У Хмельницькому перед судом постане 22-річний молодик, який викрав планшет у сусіда по палаті

Правопорушником виявився місцевий житель, стосовно якого уже відкрите кримінальне провадження за аналогічний злочин.

28 вересня у Хмельницькому вода буде не придатною для вживання

28–го вересня підприємство «Хмельницькводоканал» проводитиме планову промивку та знезараження водопровідних мереж міста.

На Хмельниччині чоловік вкрав 200 метрів телефонного кабелю і отримав 3 роки умовно

Чемеровецький районний суд визнав 20-річного жителя Кам’янець-Подільського району винним у крадіжці, вчиненій в умовах воєнного стану, та засудив його до 5 років позбавлення волі зі звільненням від відбування покарання на трирічний іспитовий строк. Як встановив суд, протягом квітня 2022 року (під час дії воєнного стану) у смт Закупне Кам’янець-Подільського району молодий чоловік викрав 200 м телефонного […]

Популярне