Новини за 21.11.2019

Новоушицький райсуд оштрафував чоловіка, що торгував рибою без відповідних документів

«Визнати винним у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.1 ст.88-1 КУпАП, та накласти адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі тридцять неоподаткованих мінімуми доходів громадян, що становить 510 гривень без конфіскації об’єктів тваринного світу», – таку постанову ухвалив Новоушицький районний суд.

Дунаєвецький район: рятувальники ліквідували пожежу житлового будинку, що забрала життя людини

21 листопада о 07:11 на пункт зв’язку 12 Державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Маків.

У Хмельницькому рятувальники вже втретє отримують анонімне повідомлення про замінувавння

Цього разу всі оперативні служби обстежують корпус університету на Проскуріаській

Податковою міліцією Хмельниччини з тіньового обігу вилучено підакцизних товарів на 38 мільйонів гривень

Працівниками оперативного управління ГУ ДФС у Хмельницькій області у ході проведення заходів у рамках операції «Акциз-2019» викрито низку резонансних правопорушень в сфері обігу підакцизних товарів, за результатами яких вилучено з незаконного обігу матеріальних цінностей загальну суму 38 мільйонів гривень.

У Хмельницькому районі в ДТП загинув велосипедист

Аварія сталася 20 листопада близько 17.30 години на автодорозі сполученням «Хмельницький — Вінниця», поблизу с. Прибузьке.

На виконання рішення суду, прийнятого за позовом прокурора, до бюджету міста Ізяслав стягнуто чверть мільйона гривень

Реалізуючи конституційну функцію представництва інтересів держави в суді, органи прокуратури Хмельниччини проводять активну роботу щодо забезпечення надходжень до бюджету.

251 роботодавець отримав компенсацію за нові робочі місця

Сьогодні не всі підприємства виявилися готовими до підвищення соціальних стандартів: збільшення мінімальної заробітної плати, суворі вимоги щодо легалізації найманих працівників, а відповідно і збільшення податкового навантаження.

На Хмельниччині минулої доби тричі горіло сміття

За минулу добу вогнеборці Хмельниччини тричі залучалися до ліквідації пожеж сміття.

На Хмельниччині експерта підозрюють у складанні завідомо неправдивого висновку

За процесуального керівництва Хмельницької місцевої прокуратури слідчим відділом Хмельницького відділу поліції Головного управління Національної поліції України в області проводиться досудове розслідування за фактом складання завідомо неправдивого висновку експерта.

Популярне