Новини за 18.12.2019

Дунаєвецькі вогнеборці ліквідували пожежу господарчої споруди, що забрала життя людини

18 грудня о 08:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу господарчої споруди в с.Чечельник.

Наочний приклад наслідків керування автомобілем напідпитку

Учора, близько 23:45 години, на вулиці Степани Бандери сталась дорожньо-транспортна пригода, в якій 21-річний водій, керуючи автомобілем Mitsubishi Colt, не був уважним не стежив за дорожньою обстановкою, не вибрав безпечної швидкості для руху та безпечної дистанції, у результаті чого здійснив зіткнення з транспортним засобом BMW.

7 тисяч гривень зі скрині: суд покарав крадія заощаджень пенсіонерки

Віньковецький районний суд визнав винним у крадіжці, вчиненій повторно, поєднаній із проникненням у житло (частина 3 статті 185 Кримінального кодексу України), 47-річного жителя с. Зелені Курилівці Новушицького району й призначив йому остаточне покарання – 4 роки позбавлення волі.

На Хмельниччині відкрилась перша поліцейська станція, обладнана в рамках проекту «Поліцейський офіцер громади»

На Хмельниччині у селі Вовковинці Деражнянського району відкрилась перша в області поліцейська станція, обладнана місцевою громадою в рамках реалізації проекту «Поліцейський офіцер громади».

Суд відмовив у задоволенні подання про скасування звільнення від відбування покарання засудженої за крадіжку

До Новоушицького районного суду звернувся старший інспектор місцевого центру пробації із поданням про скасування звільнення від призначеного покарання з випробовуванням та направлення для відбування призначеного судом покарання засудженої за крадіжку до місць позбавлення волі.

В Хмельницькому за рік відремонтували 13 км доріг

Вісім кілометрів відремонтували капітально, і ще майже п’ять — суцільним методом. В році, що минає, на оновлення хмельницьких доріг витратили понад 100 мільйонів гривень.

Замаху на вбивство не було: у Шепетівці суд перекваліфікував дії на злочин приватного обвинувачення

5 серпня 2018 року під час спільного застілля біля продуктового магазину у с. Рилівка Шепетівського району двоє чоловіків посперечалися, чи зможуть вони розбити пляшку об голову один одного.

За тиждень порушники завдали понад 2 тис. грн збитків, – Хмельницький рибоохоронний патруль

У період з 10 до 17 грудня 2019 року державні інспектори Хмельницького рибоохоронного патруля зафіксували 13 порушень законодавства у сфері охорони водних біоресурсів. Так, складено шість протоколів за ч. 4 ст. 85 КУпАП та шість – за ч. 1 ст. 88-1 КУпАП.

Хмельницький: бійці ДСНС відчинили двері квартири, в якій знаходився 3-річний малюк

16 грудня о 13:54 на пункт зв’язку Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що на вул. І. Франка, що в обласному центрі, у квартирі, вхідні двері якої зачинились, знаходиться трирічний хлопчик, який не може самотужки відчинити двері. Тож батьки негайно звернулись по допомогу до рятувальників.

Популярне