Новини за 19.04.2023

За незаконне зрізання дерев порушникам прийдеться сплатити збитки

На телефон «гарячої лінії» Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області впродовж січня-березня цього року надійшло шість звернень громадян, в чотирьох з яких піднімались питання порушення вимог природоохоронного законодавства в частині знесення зелених насаджень в населених пунктах.

До 4 років позбавлення волі засуджено ухилянта від мобілізації

За публічного обвинувачення Кам’янець-Подільської окружної прокуратури суд визнав винним 48-річного чоловіка в ухиленні від призову на військову службу

Суд відмовив у позові про стягнення майже 12000 грн з продавчині магазину: власниця не довела факт нестачі товару

До Теофіпольського районного суду звернулася керівниця магазину з позовом до колишньої працівниці й просила стягнути з неї 11934 грн.

«Бачив, що – все, але головою не міг прийняти». Історії загиблих у Хмельницькому рятувальників

27 лютого об 01.30 вночі у Хмельницькому пролунали сирени. Після 2.00 пролунав вибух – російський дрон влучив у військовий об’єкт. Почалася пожежа. Рятувальникам наказали їхати на місце влучання. Пожежник Валентин Рочняк пригадує: «Диспетчерка бачила, що летить ще один дрон, вийшла на радіозв’язок і одразу ж прогримів вибух. Повідомлення про те, що летить другий дрон, було, […]

У Хмельницькому запустили додатковий транспорт до кладовищ. Як курсуватиме

До поминального дня у Хмельницькому запустили додатковий громадський транспорт. Зокрема, до 21 квітня з 11:00 до 15:00, курсуватиме автобус до кладовища “Шаровечка”, він вирушатиме від зупинки “Катіон”.

У Хмельницькому пройде матч за Суперкубок області з футболу

Вже невдовзі, а саме 29 квітня, розпочнеться новий чемпіонат Хмельницької області з футболу. А його старту передуватиме поєдинок за Суперкубок області, який розіграють 22 квітня.

На Красилівщині нетверезий водій травмував 17-річного мотоцикліста

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 18 квітня, близько 20:00 години неподалік села Волиця Красилівської тергромади.

Популярне