Новини за 28.10.2019

Від обвинувачення відмовився: Полонський суд закрив провадження щодо побиття місцевого жителя

Закрити кримінальне провадження по обвинуваченню С. у вчиненні ним злочину, передбаченого ч.2 ст.125 КК України на підставі пункту 7 частини 1 статті 284 КПК України, у зв’язку з відмовою потерпілого від обвинувачення», – таку ухвалу виніс Полонський районний суд у справі щодо 45-річного жителя Полонного.

Патрульні розшукали чоловіка, що ймовірно незаконно заволодів транспортним засобом громадянина

26 жовтня, близько 2-ї години ночі, на службу 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Пасічна, невідома особа незаконно заволоділа автомобілем марки ВАЗ, який належить місцевому жителю 1946 року народження.

За десять днів вилучено 172 кг незаконно добутої риби, – Хмельницький рибоохоронний патруль

У період з 17 по 28 жовтня 2019 року державні інспектори Хмельницького рибоохоронного патруля зафіксували 27 порушень законодавства у сфері охорони водних біоресурсів. Так, складено сім протоколів за ч. 4 ст. 85 КУпАП, п’ять – за ч. 3 ст. 85 КУпАП та 11 – за ч. 1 ст. 88-1 КУпАП. Оформлено чотири акти виявлення та вилучення безгосподарського майна, згідно з якими вилучено 6 од. заборонених знарядь лову.

Впродовж вихідних на Хмельниччині сталося 3 ДТП, у яких 3 людини загинули та 4 отримали травми

Окрім летальної ДТП поблизу села Солобківці Ярмолинецького району, автопригоди з травмованими сталися ще у Кам’янець-Подільському та Теофіпольському районах. Зважаючи на це, правоохоронці наполегливо просять учасників дорожнього руху враховувати погодні умови і неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху.

Апеляційний погодився з рішенням Віньковецького суду про стягнення зі споживача збитків за безоблікове споживання електрики

У лютому 2019 АТ «Хмельницькобленерго» в особі Віньковецького РЕМ звернулося до суду з позовом, в якому просило стягнути з жителя с. Станіславівка збитки, завдані порушенням правил користування електроенергією для населення в розмірі 7271 грн та вартість покажчика струму – 4950 грн.

216 незаконно виловлених раків, що конфіскував Нетішинський суд, передали до будинку-інтернату

Нетішинський міський суд затвердив угоду про визнання винуватості, укладену між прокурором та обвинуваченим за частиною 1 статті 240 Кримінального кодексу України (незаконне зайняття водним добувним промислом, що заподіяло істотну шкоду), визнав його винним у інкримінованому злочині та призначив обумовлене покарання – 1700 гривень штрафу (сто неоподаткованих мінімумів доходів громадян).

На Хмельниччині минулої доби виникло дві пожежі, одна з яких забрала життя людини

За минулу добу бійці ДСНС області двічі залучались до ліквідації пожеж житлових будинків.

У Хмельницькому розпочався опалювальний сезон

Хмельницький міський голова Олександр Симчишин підписав розпорядження про початок опалювального сезону 2019-2020 років.

Підозрюваному в крадіжці грошей і ноутбука з дитячого садка суд продовжив строк під вартою

Чемеровецький районний суд продовжив дію запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою ще на 30 днів підозрюваному у крадіжці, вчиненій повторно, поєднаній з проникненням в інше приміщення (частина 3 статті 185 Кримінального кодексу України).

Хмельницькі школи не заощадили майже 2,5 мільйони гривень за шкільні меблі

З 2018 року Хмельниччина, як і решта регіонів України, розпочала підготовку до впровадження «Нової української школи». Для цього з державного бюджету кожна область отримала субвенцію на купівлю сучасних шкільних меблів, мультимедійного обладнання та дидактичних матеріалів. Витрачати ці кошти мали б на електронних закупівлях, однак, більшість замовників, а серед них майже усі школи міста Хмельницький, вирішили […]

Популярне