Новини за 10.06.2019

Герегівці розбігаються: Ткаченко йде від Опоблоку, Шинькович самостійно, Лозовий та Герега від конкретників

Ще 5 червня 2019 року народний депутат Андрій Шинькович, який до роботи у Парламенті був помічником Олександра Гереги, а також працював топ-менеджером у столичному ТОВ «Епіцентр К», заявив про зміну ситуації довкола його походу у Верховну раду.

На Хмельниччині затримано жінку, яка віддавала неповнолітню дочку в «оренду» для сексуальної експлуатації

Правоохоронними органами Хмельницької області проводиться цілеспрямована робота з попередження, виявлення та викриття фактів торгівлі людьми.

На Хмельниччині поліцейські повернули 75-річному пенсіонеру викрадений автомобіль

Події мали місце в селі Біла Чемеровецького району 7 червня близько 09.50 години. Потерпілий разом зі своєю дружиною на автомобілі «ВАЗ 2105» приїхали на місцеве кладовище. Оскільки довкола нікого не було, пенсіонер автівку не замикав, та коли повернувся, її і слід простиг.

На Хмельниччині до 5 років позбавлення волі засудили закарпатця, який викрав і одразу ж перепродав мототрактор

Нагадаємо, події мали місце в липні 2018 року. 32-річний рецидивіст у Волочиському районі викрав мототрактор «Скаут» і вже наступного дня продав його у Хмельницькому районі, після чого поспішно покинув межі області і осів у рідному Тячеві на Закарпатті. Проте працівники Волочиського відділення поліції вирахували і разом з тячівськими колегами затримали зловмисника.

У Хмельницькому поліцейські-детективи затримали вимагача

Поліцейські-детективи, які працюють у новоствореному відділі розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління ГУНП в Хмельницький області, вчергове довели свою ефективність. Цього разу вони затримали зловмисника, який, погрожуючи фізичною розправою, вимагав у хмельничанина значну суму коштів.

Хмельниччина: досвід роботи в комісіях має понад половина членів ОВК

У Хмельницькій області досвід роботи в складі окружних виборчих комісій уже мають 69 із 126 їхніх членів. Згідно з аналізом ОПОРИ найбільшу кількість осіб з досвідом включено до складу ОВК виборчого округу №193, а найменшу – ОВК округу №189.

Мер Хмельницького вирішив не йти на вибори до Верховної ради

Мер Хмельницького Олександр Симчишин вирішив не йти на вибори до Верховної ради, а підтримати голову міської організації «Свобода» Віталія Діденка. Про це він заявив сьогодні під час пресконференції журналістам.

ДБР Хмельницького викрило міжнародну схему протиправного ввезення автомобілів на територію України

Слідчими теруправління ДБР, розташованому в місті Хмельницькому, спільно з оперативними працівниками Управління захисту економіки в Чернівецькій області Департамент захисту економіки Нацполіції України та Управління «Корпусу оперативно-раптової дії» (КОРД) Нацполіції в Хмельницькій області, задокументовані факти вимагання та одержання неправомірної вигоди службовими особами митниці Державної фіскальної служби, прикордонної служби України та митних органів Республіки Молдова.

Поліцейські затримали зловмисника, який підозрюється у вбивстві 60-річного чоловіка

41-річному жителю Білогірського району вже оголосили про підозру за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 15 років позбавлення волі. На період розслідування суд взяв підозрюваного під варту.

Упродовж вихідних на Хмельниччині сталося 2 ДТП з потерпілими

У Хмельницькому «Опель Комбо» на «зебрі» наїхав на пішохідку, а у Славутському районі в результаті зіткнення двох мотоциклів травмувалося двоє молодих людей.

Популярне