Новини за 21.01.2021

У Волочиську рятувальники звільнили лебедів із крижаної пастки

21 січня об 11:00 на пункт зв’язку 9 Державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про те, що на озері в м. Волочиськ лебеді потрапили в льодяну пастку.

Як змінити постачальника газу одержувачами субсидій та пільг?

Департамент соціального захисту населення ОДА інформує, що у зв’язку з відкриттям ринку природного газу для побутових споживачів та суттєвим збільшенням випадків зміни споживачами газопостачального підприємства, а також враховуючи дію карантинних заходів, з метою забезпечення своєчасного нарахування та виплати пільг і житлових субсидій виникла необхідність щомісяця отримувати від учасників газового ринку, які надають послуги з постачання природного газу, інформації про особові рахунки та розмір ціни на газ для одержувачів пільг і житлових субсидій та підвантаження цієї інформацій в бази даних одержувачів пільг та житлових субсидій.

У Шепетівці вночі біля багатоповерхівки загинула 32-річна жінка

Ці­єї но­чі, 21 січ­ня, у міс­ті Ше­пе­тів­ці близь­ко 01:25 ста­ла­ся тра­гіч­на по­дія — на мо­ло­ду жін­ку об­ва­лив­ся да­шок над пер­шим під’їз­дом ба­га­то­по­вер­хівки на ву­ли­ці Ге­ро­їв Не­бес­ної Сот­ні, 26.

За крок до ринку землі. Стала відома ціна гектара с/г землі на Хмельниччині

В Україні станом на січень 2021 року найдорожче рілля оцінюється в Черкаській області ‒ 33 646 грн за 1 га.

На Кам’янеччині поліцейські встановлюють обставини ДТП, у якій травмувався 49-річний чоловік

Дорожньо-транспортна пригода сталася 19 січня близько 22.45 години на автодорозі між села Жванець та Гринчук Кам’янець-Подільського району. Водій перебував за кермом із явними ознаками алкогольного сп’яніння.

За позовом прокуратури зайво сплачені кошти під час закупівлі засобів медичного призначення підлягають поверненню до бюджету

Чинним законодавством встановлено додаткові соціальні та економічні гарантії, спрямовані на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби СОVID-19 та визначено перелік товарів, ввезення яких на митну територію України звільняється від сплати мита та від оподаткування податком на додану вартість.

У Хмельницькому районі вогнеборці ліквідували пожежу житлового будинку

20 січня о 22:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в  с. Лісові Гринівці Хмельницького району.

Популярне