Новини за 16.08.2023

У селі Солобківці відкриють шелтер для луганських переселенців

Приміщення колишньої поліклініки у селі Солобківці площею 237,4 м² надала у користування сільська рада. Там провели повний косметичний ремонт, облаштували 10 кімнат, а також кухню, пральню, душові та санвузли.

Привласнила ліків на 300 тис грн – судитимуть дитячу лікарку медичної установи Хмельницького

Прокурорами Окружної прокуратури міста Хмельницького до суду направлено обвинувальний акт стосовно 50-річної лікарки за фактом привласнення чужого майна, шляхом зловживання службовим становищем, вчинене в умовах воєнного стану, несанкціонованої зміни інформації, яка оброблюється в автоматизованій системі та внесення службовою особою до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей.

У Хмельницькій громаді обстежили їдальні у закладах освіти: чи є порушення

З 31 липня по 14 серпня комісія, яка складається з фахівців різних структур, перевірила заклади дошкільної та загальної середньої освіти на готовність приміщень, харчоблоків, стан укриттів до початку нового навчального року.

У Хмельницькому троє чоловіків побили та вивезли в поле 23-річного юнака

Троє підозрюваних звинуватили знайомого в крадіжці, побили та вивезли в поле. Поліцейські оголосили їм підозру за ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України.

У Хмельницькому суд повернув у державну власність 0,15 га землі дендрологічного парку “Поділля”

На виконання рішення суду скасовано державну реєстрацію права приватної власності на земельну ділянку, що знаходиться в межах дендрологічного парку «Поділля», повідомили у прокуратурі.

Популярне