Новини за 15.05.2019

Матір через суд отримала дозвіл на виїзд дитини в Італію

Чемеровецький районний суд дозволив матері поїхати з дитиною на два роки в Італію  без згоди батька. З таким позовом жінку змусило звернутися те, що батько без жодної підстави не погоджувався, аби  9-річний син поїхав з нею за кордон. Навіть попри те, що  жінка там працює, а подружжя давно розлучилося.

Батько школяра подякував поліцейським за оперативне реагування на повідомлення сина

На адресу ГУНП в Хмельницькій області надійшла подяка від мешканця м. Хмельницького. Батько 10-річного хлопчика  подякував патрульним та оператору call-центру лінії 102 за те, що швидко і професійно відреагували на дзвінок його сина.

Хмельницькі патрульні провели профілактичний захід «Відповідальний пішохід»

15 травня, в рамках всеукраїнської акції “Відповідальний пішохід” патрульні нагадали містянам, як правильно переходити проїзну частину. Відтак, правоохоронці розпочали наносити перед пішохідними переходами за допомогою спеціальних трафаретів попереджувальні надписи: “Візьми дитину за руку”, “Зніми навушники”, “Сховай телефон”, “Велосипедист”, “Подивись по сторонам” та інші. Усе це заради того, аби закликати пішоходів бути уважними на дорозі.

У Хмельницькому нічна злива затопила дороги та людські подвір’я

15 травня о 06:10 на Оперативно-координаційний центр Головного управління ДСНС у Хмельницькій області надійшло повідомлення про те, що на провулку Купріна в обласному центрі через сильну зливу затопило проїжджу частину, внаслідок чого рух автомобілів був повністю заблокований.

У Меджибожі місцевий житель зруйнував пам’ятку історії та культури

Вчора, 14 травня, до Летичівського відділу поліції із заявою звернувся директор історико-культурного заповідника «Меджибіж», який повідомив про те, що в період з 12 по 13 травня в селищі Меджибіж по вулиці Пушкіна 53-річний місцевий житель, проводячи без відповідного дозволу земельні роботи на присадибній ділянці, розташованій поряд з пам’яткою архітектури XVII ст. костелом Святої Трійці, пошкодив кам’яний мур протяжністю близько 5 метрів.

Неприємний сюрприз на кордоні: хмельничанин придбав крадений автомобіль

Мешканець Хмельниччини, під час перетину кордону з Польщею дізнався що придбав крадену автівку. Автомобіль марки Land Rover, який в 2014 році було викрадено в Італії, виявили вчора прикордонники в пункті пропуску «Краківець».

На Хмельниччині затримано “нечистого на руку” прокурора

Працівник прокуратури вимагав гроші за надання організаторам підпільного цеху інформації про проведення певних процесуальних заходів.

Хет-трик хмельничанки Марини Бех-Романчук в Ужгороді

www.adm-km.govУчасниці Гран-прі – найкращі вітчизняні легкоатлетки, призерки багатьох міжнародних чемпіонатів із стрибків у довжину. Зокрема, глядачі мали змогу побачити виступи учасниці Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро 2016 року, призерки чемпіонатів Європи, першого етапу «Діамантової ліги-2019», лідером сезону серед європейських стрибунок хмельничанки Марини Бех-Романчук.

850 грн. штрафу за крадіжку мобільного: Шепетівський суд затвердив угоду про примирення

Шепетівський міськрайонний суд затвердив угоду про примирення між обвинуваченим у крадіжці мобільного телефону і потерпілим – його власником. 29-річного чоловіка визнали винним за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу  і призначили узгоджене сторонами покарання – 850 грн. штрафу.

На Хмельниччині за тиждень виявили 20 порушень правил рибальства

У період з 8 по 13 травня 2019 року інспектори Хмельницького рибоохоронного патруля зафіксували 20 порушень законодавства у сфері охорони водних біоресурсів. Так, було складено 12 протоколів за ч. 4 ст. 85 КУпАП та ще п’ять – за ч. 3 ст. 85 КУпАП. Також було складено три акти виявлення та вилучення безгосподарського майна.

Популярне