Новини за 06.05.2021

Поліцейські затримали підозрюваного у заподіянні смертельних ушкоджень чоловікові в с. Олешин

Працівники Хмельницького районного управління поліції затримали чоловіка, якого підозрюють у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень 32-річному хмельничанину, в результаті яких останній помер.

На автодорозі державного значення М-12 розпочато підготовчі роботи перед встановленням ще однієї системи WIM

На автодорозі державного значення М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знамянка, км 277+000 – км 278+253, поблизу Давидковецького перехрестя, в напрямку руху до Вінницької області, розпочато підготовчі роботи перед монтажем системи Weight-In-Motion (WIM), а саме: визначення локації, підготовка до встановлення фундаменту під опорну конструкцію, прокладання інженерних електричних і телекомунікаційних мереж.

На Хмельниччині до сих пір є 37 вулиць на честь Валентини Терешкової – російської депутатки, яка голосувала за окупацію Криму

В Україні налічується 278 топонімів з прізвищем Валентини Терешкової – російської депутатки, яка голосувала за окупацію Криму. Про це повідомило видання LB.ua.

В Нетішині у «Диво-парку» крадуть комунальне майно

Із зони відпочинку містяни намагаються вкрасти все, що можуть винести. Щоправда, поцупити лавку із парку “дбайливим господарям”, як їх назвав міський голова, поки що не вдалося. Проте урни для сміття вони вже привласнили.

Надзвичайники виявили бездиханне тіло чоловіка в с. Іванівка Славутського району

5 травня о 22:50 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку в с. Іванівка Славутського району.

На Хмельниччині адвоката судитимуть за незаконні оборудки з нерухомістю вартістю більше 600 тис грн

Окружною прокуратурою міста Хмельницького до суду направлено обвинувальний акт за фактом зловживання повноваженнями службовою особою юридичної особи приватного права та службового підроблення, що спричинили тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 364-1, ч. 2 ст. 366 Кримінального кодексу України).

Поблизу м. Дунаївці мотоцикліст збив 14-річну велосипедистку

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 5 травня, близько 20.20 години поблизу м. Дунаївці.

На Хмельниччині голова ОТГ вимагав 2600 доларів за дозвіл на розміщення рекламних щитів

Посадовець вимагав у підприємця 2600 доларів США за вплив на прийняття виконкомом рішення про видачу дозволу на розміщення рекламних щитів на території громади.

На Славутчині поліцейські оперативно розкрили грабіж, який стався на Великдень

Хоч потерпілий і звернувся до правоохоронців аж після свят, поліцейські одразу ж розшукали зловмисника та викрадений ним мобільний телефон.

У Шепетівці цієї ночі поліцейські розшукали школярку, яка пішла з дому

6 травня ювенальні інспектори Шепетівського райуправління поліції розшукали 17-річну дівчину, яка напередодні вдень пішла з дому, не повідомивши рідних.

Популярне