Новини за 04.11.2020

На Хмельниччині за місяць отруїлися грибами понад два десятки людей

У жовтні на Хмельниччині зареєстрували 10 випадків отруєння грибами: серед потерпілих – 23 людини. Про це повідомляють в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Хмельницькій області.

Правоохоронці викрили чоловіка, який намагався підкупити слідчого

57-річний чоловік виступав фігурантом у кримінальному провадженні щодо незаконного зберігання вогнепальної зброї і намагався домогтися його закриття шляхом підкупу слідчого. Проте правоохоронець одразу ж після отримання такої пропозиції повідомив про це своє керівництво та місцеву прокуратуру.

У Хмельницькому патрульні оперативно затримали дует грабіжників

За даним фактом слідчі уже відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 6 років позбавлення волі. Наразі слідчі дії тривають.

В Славуті невідомі особи повиривали кущі самшиту

Нещодавно повідомлялося, що працівниками КП «Славута-Сервіс» розпочато нову практику – озеленення майданчиків, призначених для розміщення контейнерів для збору твердих побутових відходів.

Підприємець з Старокостянтинова заплатить 17 тис. грн штрафу, бо не носив маски

Старокостянтинівський районний суд штрафував на 17 тис. грн місцевого підприємця за порушення правил карантину (ст.44-3 КУпАП).

Нацкорпус і ветерани АТО вимагають поліцію відреагувати на прояви сепаратизму у Хмельницькому

У вівторок, 3 листопада під стінами Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області зібрались активісти і передали звернення щодо дій місцевого приватного підприємця Віктора Вікарчука правоохоронцям.

Популярне