Новини за 22.08.2019

У Хмельницькому молоді поліцейські отримали свою першу табельну вогнепальну зброю

Сьогодні, у День вшанування пам’яті загиблих правоохоронців, 28 молодих поліцейських, цьогорічних випускників відомчих навчальних закладів, уже традиційно отримали свою першу вогнепальну зброю.

За тиждень Хмельницький рибоохоронний патруль виявив 28 порушень

У період з 15 по 21 серпня 2019 року інспектори Хмельницького рибоохоронного патруля зафіксували 28 порушень законодавства у сфері охорони водних біоресурсів.

На Хмельниччині поліція відкрила провадження за фактом зґвалтування двох малолітніх хлопчиків

Слідчі Летичівського відділу поліції ГУНП в Хмельницькій області з’ясовують обставини зґвалтування двох 11-річних хлопців, до якого, за попередньою інформацією, причетні двоє 14-річних підлітків.

На Хмельниччині поліцейські з’ясовують обставини ДТП, у якій загинув водій і важко травмувався пасажир автомобіля

44-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Фіат Скудо», не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та допустив зіткнення із деревом.

Старокостянтинівські рятувальники взяли участь у командно-штабних навчання щодо запобігання надзвичайним ситуаціям на автодорогах у зимовий період

20 серпня рятувальники взяли участь у командно-штабних навчаннях на території комунального ремонтно-будівельного шляхового підприємства, під час яких було відшліфовано спільні дії аварійних служб у разі виникнення загрози природних стихійних явищ та надзвичайних подій.

На Хмельниччині порушник завдав понад 5,5 тис. грн збитків виловом раків

20 серпня Хмельницький рибоохоронний патруль викрив грубе порушення правил рибальства. Інцидент стався на каналі, який з’єднує р. Горинь та водойму кар’єру Стариця-1, в м. Нетішин Славутського району.

Дунаєвецький район: рятувальники ліквідували пожежу літньої кухні, не допустивши перекидання вогню на поруч розташований житловий будинок

22 серпня о 01:44 на пункт зв’язку 12 Державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу літньої кухні в с. Томашівка Дунаєвецького району.

КП “Електротранс” вперше власними силами капітально відремонтувало тролейбус

Машину оновили на 80%, вартість робіт становить 850 тисяч гривень.

На Хмельниччині на приватному господарстві поліцейські виявили цілу плантацію конопель

З присадибної ділянки 61-річної пенсіонерки поліцейські вилучили 159 кущів конопель. Під час огляду господарських приміщень виявили ще 46 кущів, які вже сушилися.

Патрульні виявили у 21-річної громадянки речовини, що ймовірно заборонені в обігу

Сьогодні, близько 8-ї годину ранку на вулиці Трудовій, за порушення Правил дорожнього руху, патрульні зупинили транспортний засіб Renault, під керування 30-річного жителя Летичівського району.

Популярне