Новини за 10.09.2019

У Хмельницькому українські і чеські митники розширили вікно можливостей для подальшої співпраці

Нові перспективи співпраці Державної фіскальної служби України з митною адміністрацією Чеської Республіки відкрила робоча зустріч керівників Департаменту спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення ДФС з представниками Головного митного управління Чехії, яка відбулася у Хмельницькому.

Полонські вогнеборці приборкали пожежу господарчої будівлі

10 вересня о 11:17 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу господарчої будівлі в с. Велика Березна Полонського району.

На Хмельниччині поліцейські з’ясовують обставини ДТП, у якій травмувалась 79-річна пенсіонерка

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 10 вересня, близько 09.15 години на в’їзді в місто Старокостянтинів по вулиці 1 Травня поблизу залізничного мосту.

За спробу підкупу слідчого судитимуть мешканця м. Полонне

За процесуального керівництва Шепетівської місцевої прокуратури, слідчим відділенням Полонського відділення Шепетівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в області завершено досудове розслідування кримінального провадження за фактом вчинення корупційного кримінального правопорушення.   У липні цього року, в результаті проведення негласних слідчих (розшукових) дій, задокументовано факт пропозиції надання неправомірної вигоди правоохоронцю.   Зокрема, мешканець м. Полонне, намагаючись […]

Старокостянтинівські рятувальники ліквідували пожежу господарчої споруди

10 вересня о 05:28 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу допоміжної споруди в одному із домогосподарств села Андронівка.

На Кам’янеччині поліцейські затримали двох чоловіків, причетних до нанесення тяжких тілесних ушкоджень

В обох випадках потерпілі від отриманих травм померли. Чоловіків затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їм може загрожувати до 10 років позбавлення волі.

Хмельницька обласна служба зайнятості у «Місті професій»

Вже кілька років в Україні успішно проводиться всеукраїнський профорієнтаційний захід для дітей «Місто професій». Його головна мета — формування світосприйняття майбутніх фахівців та допомога зробити свідомий вибір майбутньої кар’єри.

Рятувальники ліквідували пожежу покрівлі житлового будинку

9 вересня об 11:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в с. Лісові Гринівці на вул. Кармелюка виникла пожежа житлового будинку.

Популярне