Новини за 07.04.2021

СБУ розслідує створення у Хмельницькому фейкової «міської ради»

Служба безпеки України продовжує слідчі дії щодо представників так званого «народовладдя», які виконували завдання із-за кордону. У фейкових «депутатів» незаконно створеної «Хмельницької міської ради» проведено низку обшуків.

Правоохоронцями Хмельниччини вилучено контрафактних цигарок більш як на 800 тисяч гривень

Обласною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 204, ч. 1 ст. 199 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання з метою збуту та збут підакцизних товарів, а також виготовлення, зберігання, придбання з метою використання при продажу товарів марок акцизного податку).

Славутський мобільний шпиталь готовий до прийняття хворих на COVID-19

Сьогодні, 7 квітня, Славуту із робочим візитом відвідав голова Хмельницької обласної державної адміністрації Сергій Гамалій.

Президент призначив нового голову Шепетівської райдержадміністрації

На сайті президента України з’явилось розпорядження про призначення нового голови Шепетівської районної державної адміністрації Хмельницької області. Ним став Катеренчук Анатолій Федорович.

У Хмельницькому водій тролейбуса допустив наїзд на 42-річного пішохода

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 6 квітня, близько 13.20 години по вулиці Кам’янецькій в обласному центрі.

Поліцейські встановили викрадачів елітного автомобіля в жителя м. Славута

Шепетівські оперативники розшукали двох підозрюваних, що викрали елітну автівку в м. Славута. В ході слідства правоохоронці встановили, що зловмисники також вчинили ряд тяжких злочинів у інших областях України.

Популярне