Новини за 20.04.2021

На території Волочиської ОТГ самовільно створено штучну водойму площею близько 6 га

Правоохоронці встановили, що на території одного із сіл Волочиської ОТГ самовільно створено штучну водойму площею близько 6 га, а поруч з нею проводяться роботи щодо облаштування інших.

Співробітники Кам’янець-Подільського райуправління поліції розкрили шахрайство із сумою збитку понад 140 тисяч гривень

Стандартним є шахрайство, коли ви оплачуєте товар, а вам його просто не надсилають. Але трапляється, коли він «зникає» на етапі доставки. Жертвою саме такої схеми стала підприємиця із с. Довжок Кам’янець-Подільського району. Та завдяки діям кам’янець-подільських поліцейських товар на суму понад 140 тисяч гривень знайшли — аж у сусідній області.

Забруднення озера в мікрорайоні Озерна: підприємству «Спецкомунтранс» нараховано збитки у сумі понад 54 млн грн

Як повідомлялось раніше, в лютому поточного року, державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Хмельницької області було проведено позапланову перевірку ХКП «Спецкомунтранс» у відповідь на звернення жителя міста Хмельницького щодо факту забруднення озера в мікрорайоні Озерна.

У Хмельницькому надзвичайники звільнили руку чоловіка, яка потрапила у друкарський верстат

20 квітня о 07:31 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в друкарні на вул. Молодіжній у Хмельницькому сталася надзвичайна подія.

На Хмельниччині працівники поліції викрили наркоділка, який вирощував з метою збуту коноплю

Працівники управління боротьби з наркозлочинністю в Хмельницькій області разом зі слідчими слідчого управління ГУНП із залученням підрозділу особливого призначення та під процесуальним керівництвом обласної прокуратури викрили 33-річного хмельничанина, який налагодив вирощування з метою збуту рослин елітного сорту коноплі.  

На Старокостянтинівщині автівка зіткнулася із возом — двоє осіб травмовано

Дорожньо-транспортна пригода сталася 18 квітня близько 23.00 години на автодорозі «Житомир — Чернівці» в с. Левківка на Старокостянтинівщині.

Популярне