Новини за 22.05.2019

У Красилові закрили дві справи про нетверезе кермування

Красилівський районний суд неодноразово змушений був закривати справи про адміністративні правопорушення за частиною 1 статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (далі – КупАП)  – керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння. Одна із причин – порушення порядку проведення огляду на стан сп’яніння. Як наслідок – відсутність у матеріалах справи належних та допустимих доказів вини, […]

На Хмельниччині засудженому передали наркотики у буханці хліба

22 травня 2019 року співробітниками державної установи «Хмельницький слідчий ізолятор» було попереджено спробу потрапляння до охоронюваної зони заборонених речовин.

У Хмельницькому згорів склад, де зберігалися автомобільні покришки (ВІДЕО)

22 травня об 11:12 до Оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС у Хмельницькій області надійшло повідомлення про пожежу складу автомобільних покришок. Який  розташований на Проспекті Миру в обласному центрі. 

На Хмельниччині міні-трактор переїхав 64-річного чоловіка

Попередньо встановлено, що 64-річний місцевий житель рухався на власному міні-тракторі в напрямку центру села. Під час руху верхній одяг чоловіка потрапив на рухомі частини механізму трактора і його затягнуло під колеса.

Минулої доби на Хмельниччині горіла вантажівка та житловий будинок

У Кам’янець-Подільському районі зайнялася автівка та господарча споруда. А на Старокостянтинівщині палав житловий будинок. Про пожежі повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області.  

Перед судом постане бухгалтер комунального підприємства, який привласнив 1,6 млн грн

За процесуального керівництва Хмельницької місцевої прокуратури слідчим відділом Хмельницького відділу поліції Головного управління Національної поліції України в області завершено досудове розслідування за фактом привласнення коштів одного із комунальних підприємств Хмельницької міської ради.

Хмельницькі фіскали виявили понад півсотні трудових нелегалів на одному підприємстві

Днями працівники управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС у Хмельницькій області провели фактичну перевірку на підприємстві. Воно надавало консультаційні послуги у телефонному режимі. Про це повідомляє прес-служба Управління. 

У Хмельницькому в 4-поверхівці горіла квартира (ВІДЕО)

21 травня о 10:32 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в м. Хмельницький на вул. Проскурівській виникла пожежа в квартирі чотириповерхового багатоквартирного житлового будинку.

Протягом тижня рибпатрульні Хмельниччини виявили 46 порушень

У період з 13 по 20 травня 2019 року інспектори Хмельницького рибоохоронного патруля зафіксували 46 порушень законодавства у сфері охорони водних біоресурсів. Про це інформує прес-служба патруля. 

Популярне