Новини за 09.12.2022

На Хмельниччині відкрилося регіональне представництво Консультаційного центру Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини

Відкриття регіонального представництва Консультаційного центру Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини на Хмельниччині – вкрай важливий крок, що допоможе мешканцям області та вимушеним переселенцям більше дізнатися про права дітей і отримати кваліфіковану підтримку задля їх захисту в умовах війни.

У Хмельницькому слідчі розслідують обставини ДТП, в якій травмувалась 41-річна жінка

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 8 грудня, близько 16:00 години по вулиці Січових стрільців.
#поліціяХмельниччини #ДТП
62-річний водій, керуючи автомобілем «Фольксваген», допустив наїзд на 41-річну місцеву жительку, яка перетинала проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переході. Внаслідок наїзду жінка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до травматологічного відділення Хмельницької міської лікарні.
Слідчі Хмельницького районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини подій.

Громада на Хмельниччині вирішила обмежити живлення критичної інфраструктури, аби у населення було більше годин зі світлом

У Волочиській громаді за узгодженням технічної служби АТ Хмельницькобленерго склали оновлений графік відключення споживачів, інформують у міській раді.

На Кам’янеччині слідчі встановлюють обставини ДТП, в якій постраждав 40-річний чоловік

Автопригода трапилась 7 грудня на автодорозі поблизу повороту на с. Оринин.

На хабарі у 6 тисяч доларів затримали ексдепутата райради

Правоохоронці Хмельниччини повідомили про підозру колишньому депутату однієї з районних рад області, який одержав від громадянина неправомірну вигоду за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, повідомили у прокуратурі.

Сьогодні в області відбудеться одночасне відключення трьох черг

На жаль, величина дозволеного навантаження, доведена НЕК «Укренерго», не дозволяє обмежитися відключенням двох черг.

На території Нетішинської громади оголосили триденну жалобу

На території Нетішинської міської територіальної громади оголошується триденна жалоба (9-11 грудня 2022 року) в зв’язку із загибеллю на полі бою військовослужбовців, які захищали нашу країну від російського окупанта, повідомили у міській раді.

Популярне