Новини за 08.06.2021

У Нетішині просіла несуча конструкція пішохідного мосту

Про проблему повідомив міський голова на прес-конференції для місцевих ЗМІ. Пішохідний міст через р. Горинь, поблизу стадіону, повинен був введений в експлуатацію до кінця 2020 року, нині вже середина 2021-го.

Жителька селища Віньківці продавала сукню за 350 гривень, а віддала шахраям 40 тисяч

Працівники поліції оперативно звернулись до служби безпеки банку і рахунок одержувача заблокували. Наразі дізнавачі за фактом шахрайських дій проводять розслідування.

У Нетішині поліцейські викрили діяльність підпільного грального закладу

Без жодних вивісок, за зачиненими дверима і тільки для постійних клієнтів — так працював гральний заклад, який вчора, 7 червня, викрили у місті енергетиків працівники поліції.

Найвищий флагшток на Хмельниччині за 4,5 млн грн зведе фірма зі статутним капіталом 1 тис. грн

Державне підприємство «Хмельницька обласна служба єдиного замовника» 7 червня повідомило про намір укласти договір з хмельницьким ПП “Вектор-М” на будівництво флагштоку державного прапору України на території дендрологічного парку «Поділля» у Хмельницькому вартістю 4 млн 523 тис. грн.

Славутські медики готуються до страйку

Якщо до 9-го червня 2021 року держава не виплатить медичним працівникам Славутської лікарні заборгованість по заробленій доплаті – люди вдадуться до страйку.

У Кам’янці-Подільському поліцейські встановлюють обставини потрійної ДТП, у якій травмувалось двоє чоловіків

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 7 червня, близько 18.35 години по проспекту Грушевського неподалік АЗС «SUN».

Популярне