Новини за 22.09.2021

Хмельницькі медіа воліють не оприлюднювати інформацію фінансового характеру

Жодне медіа в Хмельницькій області не є абсолютно прозорим. Жодне онлайн-медіа не оприлюднила інформацію фінансового характеру, а жоден телеканал не оприлюднює інформацію про свою аудиторію. Чотири онлайн-ЗМІ та два телеканали отримали більше 3,5 балів і стали в регіоні прозорими.

СБУ просять перевірити фінансування протестів УПЦ МП мережею заправок “БРСМ-нафта” – депутатське звернення

Нардеп Антон Поляков просить СБУ перевірити викладені у ЗМІ факти фінансування мережею заправок “БРСМ-нафта” та її власником Андрієм Бібою протестів проти приїзду Вселенського патріарху, а також діяльності РПЦ в Україні.

Псевдомінування: на території ХНУ не виявлено вибухонебезпечних предметів

Сьогодні близько 09.30 години до поліції електронною поштою надійшло повідомлення про те, що один із корпусів Хмельницького національного університету заміновано. 

У Кам’янці-Подільському виявили давньоруське поховання

У Кам’янці-Подільському на Хмельниччині під час прокладання траншеї археологи виявили поховання жінки ХІІІ-ХIV ст., що є найдавнішим на території Старого міста.

У Хмельницькій ОДА назвали освітні заклади, які з 23 вересня йдуть на дистанційне навчання

За даними Департаменту освіти та науки Хмельницької ОДА, з майже 1300 закладів освіти різних рівнів жодного щеплення проти COVID-19 не зробили працівники майже 150 закладів дошкільної освіти, 17 закладів загальної середньої освіти та 7 закладів позашкільної освіти.

Причетний до ДТП мешканець Старокостянтинівщини у суді відповідатиме за спробу підкупу поліцейського

Хмельницькою окружною прокуратурою до суду направлено обвинувальний акт за фактом надання неправомірної вигоди працівнику поліції (ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України).

Аеродром у Старокостянтинові першим отримав сертифікацію НАТО

Аеродром у Старокостянтинові першим пройшов сертифікацію НАТО, його привели у відповідність стандартам альянсу.

У Хмельницькому викрито наркоторговця та постачальника наркотиків

33-річного хмельничанина, який збував наркозалежним амфетамін та канабіс, затримали вчора під час продажу чергової дози наркотиків.

У Хмельницькому з нагоди Дня міста тролейбуси возитимуть усіх пасажирів безплатно

Виконавчий комітет Хмельницької міської ради має намір ухвалити рішення про організацію перевезення пасажирів з нагоди святкування Дня міста.

Популярне