Новини за 08.07.2020

Система БПД запрошує стати «таємними клієнтами»

Координаційний центр з надання правової допомоги запрошує усіх бажаючих взяти участь у дослідженні «Таємний клієнт». Мета – з’ясувати рівень задоволеності клієнтів від отриманих у центрах та бюро послуг, їх повноту та зрозумілість, а також ввічливість спілкування працівників. Стати «таємним клієнтом» може будь-хто. Для цього потрібно звернутися в центр з надання БВПД чи бюро правової допомоги та […]

У чиїх кишенях осідають гроші виділені на утримання місцевих доріг в Хмельницькій області?

230 мільйонів гривень. Саме на таку суму торік ДП «Служба місцевих автодоріг» Хмельницької ОДА уклало угоду з ДП «Хмельницький облавтодор» про догляд доріг. Та чи всі вони будуть спрямовані за призначенням. Журналісти програми “Досить” виявили ряд схем, пов’язаних із роботою Русанівського кар’єру, що входить до структури облавтодору. Також виявили ряд фірм, яким регулярно перераховуються кошти, […]

Минулої доби на Хмельниччині поліцейські затримали двох чоловіків за підозрою у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень

Події мали місце у Старокостянтинівському районі та м. Кам’янець-Подільський. Обидва конфлікти виникли на ґрунті розпиття алкогольних напоїв.

Кам’янець-Подільський район: рятувальники вилучили з Дністра тіло потопельника

7 липня о 09:00 на пункт зв’язку Служби порятунку надійшло повідомлення від чергового районного відділку поліції про те, що поблизу с. Малинівці Кам’янець-Подільського району в р. Дністер, ймовірно, потонув чоловік.

Є вікна і двері. Хмельницька влада пояснила, чому не переходитиме на тотальне встановлення у транспорті системами кондиціонування

Виконком Хмельницької міської ради має намір відхилити електронну петицію щодо обладнання громадського транспорту системами кондиціювання та опалення, яка набрала необхідну кількість голосів.

Ізяславські рятувальники ліквідували наслідки негоди

7 липня о 09:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що від сильного пориву вітру дерево нависло над житловим будинком.

На Хмельниччині облаштували місця для купання

У червні на водоймах Хмельницької області загинуло 15 осіб, з них четверо – діти. Як свідчить статистика, всі випадки зареєстровані у місцях, які не пристосовані для масового відпочинку та купання.

Популярне