Новини за 30.04.2021

У Хмельницькому поліція з’ясовує обставини вбивства людини та пограбування автосервісу

Слідчі слідчого управління разом з працівниками кримінальної поліції ГУНП в Хмельницькій області з’ясовують обставини вбивства 45-річного чоловіка, тіло якого виявили на території одного з приватних підприємств Хмельницького.

Мешканець Кам’янець-Подільського району заплатить 2856 гривень штрафу за ловлю риби сіткою

З 1 квітня працівники Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області спільно з підрозділами Національної поліції України проводять рейди в рамках природоохоронної операції «Нерест».

Працівники поліції затримали славутчанина за підозрою у розбещенні першокласниці

Слідчі ГУНП в Хмельницькій області відкрили кримінальне провадження за фактом розбещення семирічної дівчини 35-річним мешканцем Славути.

Правоохоронці Тернопільщини звертаються до жителів Хмельницької області з проханням допомогти встановити особу жінки, яка викинула на смітник своє немовля

Тіло новонародженого хлопчика на Борщівському сміттєзвалищі 29 квітня близько 13:00 виявили працівники комунального підприємства. Про це вони одразу повідомили в місцеве відділення поліції. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група.

У Теофіполі поліцейські склали протокол на водія, який в машині був без паспорта. Суд не вважає це порушенням карантину

Теофіпольський районний суд закрив справу щодо місцевого мешканця, на якого поліцейські оформили протокол за порушення правил карантину.

Рада закликала Кабмін повернути пільгу на електрику в 30 км від АЕС

Пільга в розмірі 30% від діючого тарифу покликана знизити соціальне напруження та забезпечити гарантовані законом права.

В Славуті розпочато демонтаж мобільного шпиталю

29 квітня розпочато роботи по демонтажу мобільного шпиталю, який розташований на території Славутської міської лікарні.

У Хмельницькому влада задумала стягувати платню за користування туалетом, за який платники податків заплатили 2,6 млн грн

Виконавчий комітет Хмельницької міської ради має намір запровадити платне користування стаціонарною громадською вбиральнею у сквері імені Т.Г. Шевченка (вул. Проскурівська, 40-Б), що у центрі міста.

Де знайти екобус у Хмельницькому в травні

У Хмельницькому та в інших населених пунктах міської територіальної громади курсує екобус, в який жителі можуть здати небезпечні відходи.

Влаштовано 2,2 км нижнього шару покриття поблизу с. Вишнопіль

На автошляху національного значення Н-03 Житомир – Чернівці, майже на межі Хмельницької та Житомирської областей, поблизу с. Вишнопіль, на ділянці поточного середнього ремонту, км 96+800 – км 99+000, влаштовано нижній шар покриття!

Популярне