Новини за 04.07.2019

Роботодавці Хмельниччини сплатили майже 3 мільярди гривень єдиного внеску

Протягом січня-червня 2019 року Головним управлінням ДФС у Хмельницькій області проадміністровано до державних цільових фондів сплату 2 мільярдів 832 мільйонів гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. У порівнянні з першим півріччям до минулого року на 22 відсотки, або на 520 мільйонів гривень.

За принципової позиції прокуратури двоє мешканців м. Красилів, які до смерті побили свого знайомого, проведуть за ґратами 9 років

За результатами розгляду касаційних скарг засуджених, Верховним судом України залишено без змін вирок Красилівського районного суду, яким їх визнано винними у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене групою осіб, що спричинило смерть потерпілого) та ч. 1 ст. 186 КК України (грабіж).

Підписано договір про ремонт дороги по Староконстянтинівському шосе

28 травня постійно діюча адміністративна колегія Антимонопольного комітету України розглянула скаргу ПП «МВМ-13» щодо порушень Виконавчим комітетом Шепетівської міської ради порядку проведення процедури закупівлі послуг із ремонту Старокостянтинівського шосе та відхилила її.

Красилівський район: надзвичайники врятували чоловіка, який впав у колодязь

4 липня о 07:40 на пункт зв’язку Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від чергового районного відділку поліції про те, що необхідна допомога у порятунку 50-річного чоловіка, який впав у покинутий колодязь глибиною 10 м.

Податкова міліція Хмельниччини протягом двох днів викрила два резонансних злочини

Відомі інтернет-ресурси регіону та країни оперативно розмістили на своїх сайтах повідомлення про резонансні справи, про які протягом останнього часу повідомили у ДФС.

11 тис. осіб працевлаштувалися завдяки обласній службі зайнятості

У січні-травні 2019 року послугами Хмельницької обласної служби зайнятості скористалися 22,6 тис. безробітних громадян.

Славутський район: вогнеборці врятували автомобіль від знищення полум’ям

3 липня о 17:29 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу автомобіля ЗАЗ Славута, що рухався автодорогою Корець–Славута– Антоніни поблизу с. Ташки Славутського району.

Популярне