Новини за 29.05.2019

Хмельничанина, який добровільно здав зброю звільнено від кримінальної відповідальності

Суддею Хмельницького міськрайонного суду  було  звільнено від кримінальної відповідальності  хмельничанина за звинуваченням у вчинені злочину, передбаченого частиною 1 статті 263 КК України (зберігання вогнепальної зброї та бойових припасів), на підставі частини 3 статті 263 КК України.

На Хмельниччині внаслідок потрійної ДТП травмувалися 4 осіб

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 29 травня, близько 09.00 години на трасі М-12 поблизу села Мацьківці Хмельницького району. Про аварію повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області. 

Засуджено двох мешканців Дунаєвецького району, які вчинили розбійний напад на 86-річного односельця

Працівниками Кам’янець-Подільської місцевої прокуратури у суді доведено вину двох мешканців смт Смотрич Дунаєвецького району у вчиненні розбійного нападу. Про це повідомляє прес-служба обласної прокуратури. 

За результатами досудового розслідування, проведеного під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури слідчим відділом Дунаєвецького відділу Головного управління Національної поліції в області, встановлено, що у квітні 2018 року двоє чоловіків віком 23 та 26 років, з метою протиправного заволодіння чужим майном, під час спільного розпивання алкогольних напоїв домовились вчинити напад на свого 87-річного односельця.

У Хмельницькому водійка припаркувала свій “Land Rover” на місці для інвалідів

28 травня патрульні вкотре притягнули до адміністративної відповідальності водія за порушення Правил паркування. На вулиці Соборна, водій 1978 року народження, здійснила зупинку автомобіля Land Rover на місці, що призначене для зупинки осіб з інвалідністю. На 41-річну кермувальницю патрульні оформили постанову за частиною 5 статті 122 КУпАП та наклали стягнення у вигляді штрафу у сумі 1020 гривень.

За переламані пенсіонеру ребра перед судом відповідатиме 56-річний шепетівчанин

Шепетівський міськрайонний суд розгляне справу щодо обвинувачення 56-річного жителя Шепетівки у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 1 статті  296 Кримінального кодексу України (хуліганство). І частиною 1 статті 122 Кримінального кодексу України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження, що спричинило тривалий розлад здоров’я).

На Хмельниччині зусиллями фіскалів залучено до оподаткування понад 1500 громадян

З початку року у Хмельницькій області завдяки активним заходам регіонального представництва Державної фіскальної служби. виявлено 690 громадян, які не були оформлені згідно вимог законодавства працедавцями. Також за результатами роботи комісій та контрольно-перевірочних заходів з початку року до державної реєстрації залучено 817 фізичних осіб.

У Хмельницькому дерево впало на чотири припаркованих автомобілі (ВІДЕО)

28 травня о 15:00 на пункт зв’язку Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про те, що на пров. Проїзному в обласному центрі на чотири припаркованих легкових автомобілі впало дерево, частково перекривши рух автотранспорту.  

На Хмельниччині поліцейські затримали сутенера

Поблизу села Давидківці Хмельницького району працівники поліції затримали 26-річного зловмисника одразу після отримання ним коштів за організацію зустрічі повії з клієнтом. Тепер чоловікові може загрожувати від 4 до 7 років позбавлення волі. Про це інформує прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області. 

Гуманітарна розкіш – автівка без розмитнення для обраних

Нещодавні протести «євробляхерів» – це не лише проблема кількох мільйонів українців, які все ж вирішили скористатись лазівками у законодавстві та отримати за помірні ціни засіб пересування, а насправді це оголення величезної проблеми на сучасному автомобільному ринку. Пересічний українець – не може дозволити собі автівку, щонайменше одну на сім’ю. Але що робити тим, для кого автомобіль […]

Популярне