Новини за 06.04.2021

Кам’янець-Подільську фортецю тимчасово закриють для відвідувачів

Кам’янець-Подільський державний історичний музей закриють на карантин. Про це повідомили на сторінці закладу соцмережі.

На Хмельниччині слідчі встановлюють обставини ДТП, у якій травмувався 5-річний хлопчик

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 5 квітня, близько 19.00 години в селищі Війтівці на Волочищині.

Шепетівські рятувальники вилучили з води тіло людини без ознак життя

5 квітня о 12:24 до Служби порятунку «101» 21 ДПРЧ м. Шепетівка ГУ ДСНС України в Хмельницькій області надійшло повідомлення від чергового Шепетівського відділку поліції про те, що на поверхні води у водоймі с. Плесна виявлено тіло чоловіка без ознак життя. Тож необхідна допомога рятувальників у вилученні тіла з водойми.

На Дністрі затримали браконьєрів, що ловили червонокнижну рибу: сума збитків – 1 млн 700 тисяч гривень

Сьогодні під час нічного відпрацювання річки Дністер на межі Хмельницької та Чернівецької областей працівники відділення поліції №1 Кам’янець-Подільського районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області спільно з працівниками Чернівецького рибоохоронного патруля в адміністративних межах села Непоротове Дністровського району Чернівецької області  виявили двох жителів села Міхалкове Чернівецької області, які за допомогою човна та знарядь для лову риби – сіток, здійснили вилов риби, а саме: 27 лящів та судаків, а також 166 вирезубів, які занесені до Червоної книги України.

Екс-голова Хмельницької ОДА звернувся до влади, аби 5 млн грн, які планують витратити на встановлення прапора, направили на кисневі станції

Колишній очільник Хмельницької ОДА, голова ГО «Форпост народовладдя» Дмитро Габінет звернувся з листами до голови облради Віолети Лабазюк та голови ОДА Сергія Гамалія з проханням не підтримувати внесення змін до обласної програми сприяння розвитку громадянського суспільства на 2021 – 2023 роки, якими передбачено встановлення Державного прапора України у місті Хмельницький за 5 млн гривень.

Популярне