Новини за 27.06.2022

Бухгалтер комунального підприємства, яка «донарахувала» собі 130 тис грн зарплати, два роки працюватиме у виправному центрі

За публічного обвинувачення Окружної прокуратури міста Хмельницького 38-річну хмельничанку засуджено до 2 років обмеження волі. Її визнано винною у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 185 (крадіжка), ч. 2 ст. 191 (привласнення майна шляхом зловживання службовим становищем) та ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) КК України.

Сергій Гамалій вручив державні нагороди дев’ятьом військовослужбовцям

Згідно Указу Президента України Володимира Зеленського військовослужбовців з Хмельниччини відзначено державним нагородами за проявлену особисту мужність, патріотизм, вірність військовій присязі і українському народові, виявлені у захисті державного суверенітету, незалежності та територіальної цілісності України, інформують у Хмельницькій ОВА.

У Хмельницькому слідчі оголосили підозру 18-річному юнаку в необережному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень

Потерпілий зробив компанії юнаків зауваження, у відповідь на що підозрюваний декілька разів вдарив чоловіка. Той упав і отримав серйозну травму голови.

На Хмельниччині заборонили використання російського культурного продукту

У багатьох містах України досить часто можна зустріти ринки «вихідного дня» або ще їх прийнято називати «барахолки». Такий недільний ринок давно функціонує і в одному із центральних парків Хмельницького…

У Хмельницькому створили патріотичні стінописи

Встановити QR-коди планують біля трьох патріотичних стінописів Хмельницького. Три мурали на одній стіні створили волонтери в середмісті обласного центру.

На Хмельниччині вода у третині досліджених криниць забруднена нітратами

У 2022 році в Хмельницькій області фахівці обласного центру контролю та профілактики хвороб дослідили 248 аналізів води з криниць, з них 80 або 32,2% зразків не відповідали нормам.

Домашній насильник з Хмельницького району намагався підкупити поліцейських

Тепер, окрім адміністративної відповідальності за домашнє насилля, чоловік нестиме ще й кримінальну відповідальність за надання неправомірної вигоди службовій особі.

Популярне