Новини за 22.01.2021

У насінні кунжуту, що експортувалось з Індії, виявлено оксид етилену

Головне управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області інформує про виявлення несанкціонованої речовини оксид етилену (0,48 mg/kg – ppm) у насінні кунжуту, що експортувалось з Індії.

Жителька Хмельниччини, що офіційно судом визнана померлою, виявилася живою

Полонський суд скасував своє рішення, яким 10 років тому визнав померлою жінку.

Прісноводна риба з Хмельниччини має можливість потрапити до споживача республіки Молдова

Національне агентство з безпечності харчових продуктів Молдови спільно з  державними інспекторами Держпродспоживслужби проінспектували Хмельницьке виробниче сільськогосподарсько-рибоводне підприємство на відповідність вимогам для експорту живої риби.

Водія, який порушив карантин та намагався підкупити поліцейського, чекає суд

За процесуального керівництва Хмельницької місцевої прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт відносно 58 – річного хмельничанина за фактом пропозиції ним працівникам роти №4 батальйону управління патрульної поліції в Хмельницькій області Департаменту патрульної поліції неправомірної вигоди за непритягнення його до адміністративної відповідальності за порушення правил щодо карантину людей.

Сергій Гамалій зустрівся з керівниками хлібопекарських підприємств області

Голова адміністрації зустрівся з керівниками хлібопекарських підприємств області. До спілкування також долучилися перший заступник голови ОДА Сергій Тюрін, радники голови адміністрації та директорка Департаменту економічного розвитку, курортів і туризму ОДА Олена Бохонська. Зустріч була ініційована з метою обговорення стану справ в хлібопекарській галузі області та мала ознайомчий характер.

В обласному центрі бійці ДСНС врятували людську оселю від нищівного полум’я

21 січня о 19:56 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку на вулиці Благодатна, що в обласному центрі.

Популярне