Новини за 17.03.2023

Топменеджмент газових підприємств Хмельниччини причетний до розкрадання блакитного палива

Служба безпеки спільно з БЕБ ліквідувала масштабну схему привласнення промислових обсягів блакитного палива із газотранспортної системи НАК «Нафтогаз України».

На Теофіпольщині місцевий лісник незаконно вирубував дерева

Правопорушником виявився місцевий лісник. За скоєне 48-річному чоловіку може загрожувати до трьох років ув’язнення.

У Хмельницькому можна безкоштовно навчитися скандинавській ходьбі та перевірити свій стан здоров’я

У суботу, 25 березня, мешканців Хмельниччини, гостей та внутрішньо переміщених осіб запрошують долучитись до «Здорової прогулянки» у парку ім. М. Чекмана, під час якої всі охочі разом з інструктором зможуть навчитися скандинавській ходьбі й перевірити свій стан здоров’я.

На Хмельниччині засуджено жителя Миколаївщини, який видурив у літньої жінки понад пів мільйона гривень

За публічного обвинувачення Кам’янець-Подільської окружної прокуратури визнано винним 29-річного жителя Миколаївщини у шахрайстві, вчиненому повторно, за попередньою змовою групою осіб, що завдало значної шкоди потерпілій (ч. 3 ст. 190 КК України).

Хмельничанин створив «вірус» для викрадення даних користувачів

Шкідливе програмне забезпечення чоловік розповсюджував під виглядом додатків до комп’ютерних ігор. Таким чином зловмисник отримав віддалений доступ до більш як 10 тисяч комп’ютерів.

У Волочиську поліцейські затримали чоловіка, який до смерті побив знайомого

Зловмиснику вже оголосили підозру за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що призвело до смерті потерпілого) Кримінального кодексу України.

Прокуратура через суд домоглася збереження заказника місцевого значення «Христосівський»

Рішенням Хмельницького окружного адміністративного суду задоволено позов Летичівської окружної прокуратури про визнання протиправною бездіяльності органу місцевого самоврядування та зобов’язання забезпечити проведення робіт із винесення меж гідрологічного заказника місцевого значення «Христосівський» і закріплення їх в натурі (на місцевості).

На Хмельниччині солдат, котрий залишив військову частину, аби лікуватись вдома, отримав 5 років тюрми

На Хмельниччині солдату резерву запасної роти дали п’ять років позбавлення волі за втечу з частини, йдеться у вироку Ярмолинцького райсуду.

Популярне