Новини за 25.11.2020

Квартири і будинок у Польщі: кандидат на посаду голови Хмельницької ОДА Гамалій оприлюднив е-декларацію

Бізнесмен з Кам’янця-Подільського і претендент на посаду голови Хмельницької облдержадміністрації Сергій Гамалій, кандидатуру якого попередньо погодив Кабмін, 23 листопада оприлюднив електронну декларацію за 2019 рік.

На Хмельниччині у результаті ДТП загинув велосипедист

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 24 листопада, близько 22.15 години на трасі М-12 неподалік села Мацьківці Хмельницького району.

У Хмельницькому сталася ДТП, у якій травмувався 72-річний пішохід

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 24 листопада, близько 17.09 години по вулиці Майборського в обласному центрі.

У мікрорайон Гречани організували додатковий маршрут, на якому щоденно курсуватимуть два тролейбуси

Аби хмельничанам було зручніше добиратися у мікрорайон Гречани у період карантину, з 25 листопада організовано додатковий маршрут № 8 сполученням: «ВО «Алмаз» (мікрорайон Гречани) – вул. Староміська», на якому щоденно курсуватимуть два тролейбуси, повідомляє Хмельницька міська рада.

В “Енергоатомі” розповіли, коли будуть побудовані третій та четвертий енергоблоки ХАЕС

Станом на сьогодні усі підготовчі заходи перед будуванням третього та четвертого енергоблоків Хмельницької атомної електростанції вже завершені, тому попереду залишається тільки, власне, сам процес їх зведення.

На Хмельниччині поліція оголосила про підозру «наглядачеві» за СІЗО за поширення злочинного впливу в установі

Оперативники управління стратегічних розслідувань в Хмельницькій області Нацполіції та слідчі слідчого управління поліції області повідомили про підозру у встановленні та поширенні злочинного впливу організаторові злочинного угруповання, який наразі перебуває в слідчому ізоляторі за грабіж та побиття працівника виправної установи.

Популярне