Новини за 24.08.2019

Дунаєвецький район: рятувальники ліквідували пожежу господарчої споруди

23 серпня о 23:22 на пункт зв’язку 12 Державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу господарчої споруди в с. Томашівка Дунаєвецького району.

Славутський район: під час пожежі в багатоповерхівці вогнеборці врятували двох громадян

24 серпня о 05:53 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у квартирі на п’ятому поверсі 5-и поверхового житлового будинку на вул. Князів Сангушка в м. Славута.

Найбільша геральдична карта: Хмельниччина встановила Рекорд України

Цьогорічне святкування Дня Незалежності на Хмельниччині запам’ятається встановленням Рекорду України. Як символ єднання українців усього світу, на майдані Незалежності створили найбільшу геральдичну мапу Хмельницької області «Єднання з українською світовою діаспорою».

Хмельниччина святкує День Незалежності (ФОТО)

У День Незалежності організатори приготували гостям свята цікаву та різноманітну програму. На центральному майдані Хмельницького відбувся святковий концерт за участю кращих оркестрів і творчих колективів області.

Шепетівський район: рятувальники ліквідували наслідки ДТП, у якій одна людина загинула, ще одна була травмована

23 серпня о 21:54 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Т-23-09 між населеними пунктами Шепетівка с. Судилків сталася дорожньо-транспортна пригода. За попередньою інформацією водій автомобіля «AUDI» не впорався з керуванням, внаслідок чого з’їхав на узбіччя дороги та врізався в електричну опору.

На Хмельниччину прибула делегація СКУМО

Сьогодні в облдержадміністрації відбулася зустріч з делегацією представників 19 країн на чолі з Дмитром Лєкарцевим, президентом Світового Конгресу Українських Молодіжних Організацій. Гості прибули в Україну для участі у Форумі української молоді діаспори “Хмельниччина 2019”, який проходитиме з 26 по 29 серпня у нашій області. Вітали гостей т.в.о. голови облдержадміністрації Володимир Кальніченко та голова обласної ради Михайло Загородний.

За активної участі прокуратури навчальному закладу на Хмельниччині повернуто 65 га землі

Прокуратура Хмельницької області, з метою захисту інтересів держави у сфері охорони дитинства, здійснила вступ у розгляд судом справи за позовом державного навчального закладу про скасування розпорядження Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації, яким припинено право користування земельною ділянкою, що належала закладу, ще з 1983 року.

13 нових Renault DUSTER вирушили до сільських амбулаторій Хмельниччини

Сьогодні, як і в усі часи, професія медика є однією з найблагородніших. Адже саме людям в білих халатах випали честь і обов’язок зберігати, захищати, підтримувати і повертати безцінний дар – життя. Така праця неможлива без самовідданості, милосердя та високого патріотизму, прояви якого зараз дуже важливі для України. Приємно, що саме у ці дні, коли ми відзначаємо найважливіші державні свята – День Державного Прапора та День Незалежності України – сімейні лікарі, які працюють у сільських амбулаторіях області, отримали справжні подарунки. Це новенькі автівки, які доставлятимуть медиків у найвіддаленіші населені пункти для надання медичної допомоги мешканцям.

Популярне