Новини за 13.06.2019

Хмельничанин хотів покінчити з собою забивши цвяхи собі в голову

Медики кажуть, що це унікальний випадок, коли людина самостійно завдала собі такі глибокі рани. До Хмельницької обласної клінічної лікарні привезли чоловіка, який мав в голові два цвяхи.

Підприємець сплатив до бюджету Хмельницького збитки, завдані використанням землі без документів

Унаслідок примусового виконання рішення суду, ухваленого за результатами розгляду позову Хмельницької місцевої прокуратури, на користь Хмельницької міської ради стягнуто 135 тис грн збитків, завданих використанням землі комунальної власності без правовстановлюючих документів.

В Кам’янці-Подільському на Нігинському шосе розпочався ремонт

Дорожники працюють на ділянці в районі міського сміттєзвалища.Також тривають роботи на вулиці Тімірязєва (в районі перехрестя з вулицею…

На Хмельниччині поліцейські вирахували серійного крадія велосипедів

Працівники Нетішинського відділення поліції вирахували чоловіка, який вчинив серію крадіжок спортивних велосипедів у місті енергетиків.

У Хмельницькому поліцейські з’ясовують обставини ДТП, в якій травмувався 33-річний мотоцикліст

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 12 червня, близько 18.45 години, в обласному центрі по вулиці Тернопільській.

Нацполіція та ДБР викрили групу посадовців у вимаганні півмільйона доларів США неправомірної вигоди

Затримали фігурантів сьогодні, 12 червня, оперативники управління захисту економіки в Хмельницькій та Чернівецькій областях Нацполіції, слідчі територіального управління ДБР, розташованого у місті Києві за процесуального керівництва ГПУ. Затримані одержали частину від визначеної суми — 200 тисяч доларів США.

Розпочато процедуру ліквідації Старокривинської сільської ради

Рішенням 57-ї позачергової сесії Нетішинської міської ради від 31 травня 2019 року було утворено комісію з реорганізації Старокривинської сільської ради, яку очолила заступник міського голови Оксана Латишева.

Популярне