Новини за 21.08.2020

Поліція з’ясовує причини ДТП з летальними наслідками у Чемеровецькому районі

Слідчі з відділу розслідування ДТП Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області розслідують причини дорожньо-транспортної пригоди неподалік с. Жердя Чемеровецького району, у якій загинуло дві особи та ще двоє людей травмувалися.

Габінет: шукаємо організаторів хресної ходи, щоб скласти адмінпротокол

Голова Хмельницької ОДА Дмитро Габінет заявив, що наразі відповідні органи шукають організаторів хресної ходи, яка 19 серпня вирушила з Кам’янця-Подільського до Почаєва, щоб скласти адмінпротокол за порушення правил карантину.

Волочиські рятувальники ліквідували наслідки ДТП, у якій травмувалися люди

21 серпня о 09:15 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Волочиськ – Зайчики поблизу с. Поляни Волочиського району водій Москвича не впоравшись з кернуванням врізався в дерево.

Нацполіція викрила злочинну групу у незаконному переправленні іноземців до країн ЄС

Аби потрапити до країн Європейського Союзу, кожен із мігрантів — переважно вихідці з країн Близького Сходу — мали заплатити фігурантам 16 тисяч євро.  Наразі двом організаторам повідомлено про підозру.

У Полонному поліцейські розслідують обставини ДТП, в якій травмувався 20-річний велосипедист

Аварія сталася 20 серпня близько 18:50 години в м. Полонне по вулиці Зарічній.

Хмельницькі поліцейські затримали групу зловмисників, які підозрюються у вчиненні серії тяжких та особливо тяжких злочинів по всій Україні

У Хмельницькому підозрювані спланували і скоїли пограбування 46-річної підприємиці, у якої відібрали 40 тисяч доларів США. За цим фактом їм вже оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 5 ст. 186 (Грабіж) ККУ, за що чоловікам загрожує до 13 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Партія «За Майбутнє» оголосила про початок народних праймеріз

Вперше за всю історію виборів на Хмельниччині партійні списки, зокрема «За Майбутнє», формуватимуться за принципом колективної довіри до кандидатів. Про це заявив народний депутат України, лідер партії «За Майбутнє» Хмельниччина Сергій Лабазюк. «Партія «За Майбутнє» буде першою на Хмельниччині політичною силою, яка формуватиме списки кандидатів не за тим, хто кому друг, сват, кум і так […]

У Кам’янці на будівництві загинув чоловік

Нещасний випадок трапився на одному з будівельних майданчиків міста.

В ОДА обговорили питання боротьби з наркозалежністю серед молоді та дітей

20 серпня заступниця голови адміністрації Оксана Ситницька провела робочу нараду з питань протидії незаконному обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, прекурсорів та боротьби з наркоманією серед молоді.

Популярне