Новини за 23.07.2019

У Хмельницькому ТОРівці виявили у чоловіків пістолет і кастет

Під час опрацювання виклику, ТОРівці виявили ймовірно заборонені предмети. Про це інформує прес-служба Патрульної поліції. 

Учора, близько 12-ї години ночі, співробітникам роти ТОР на планшет надійшла інформація про те, що на вулиці Львівське шосе, невідомі особи здійснюють постріли з предмета, що схожий на пістолет.

Засуджено чоловіка, котрий обікрав свого товариша, що заснув у авто

9 травня двоє товаришів розпивали алкоголь у салоні ВАЗу. Коли один із них заснув на задньому сидінні, другий – зняв з нього срібні ланцюжок та хрестик вагою понад 40 г. Того ж дня злочинець продав поцуплене добро за 230 гривень.

Про це йдеться у вироку Полонського районного суду, який визнав останнього винним у крадіжці (частина 1 статті 185 Кримінального кодексу України) та призначив покарання у виді 850 гривень штрафу (50 неоподатковуваних доходів громадян). – Саме таке було обумовлене угодою про примирення між потерпілим та обвинуваченим, яку суд затвердив.  

У Хмельницькому патрульні виявили у 44-річного чоловіка наркотики

Все частіше “копи” виявляють речовини, ймовірно наркотичного походження. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції. 

Учора, 22 липня, близько 11-ї години ранку, на вулиці Ярослава Мудрого 7/1, співробітники взводу №1 роти тактико-оперативного реагування, під час патрулювання помітили двох осіб, які побачивши службовий автомобіль, різко змінили напрямок руху та намагалися уникнути спілкування з поліцейськими. Окрім цього чоловіки помітно нервували у ході розмови.

Триває прийом заявок на конкурс іміджевого відео «PROMISTO»

Вдруге у Хмельницькому проводиться відкритий конкурс іміджевого відео «PROMISTO». Про це повідомляє прес-служба Хмельницької міської ради. 

Конкурс спрямований на формування привабливого образу міста Хмельницького як серед його жителів, так і за межами міста та країни засобами медійного мистецтва. Минулого року Конкурс відбувся вперше і кращий Відеоролик можна було обирати серед 11 поданих робіт.

Суд захистив честь і гідність сільської вчительки

«Постанову Полонського районного суду від 11 червня 2019 року щодо Д. скасувати. Д. визнати винною у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 173 КУпАП. Та накласти на неї адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі п’яти неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що складає 85 грн». Таку постанову виніс Хмельницький апеляційний суд, задовольнивши апеляційну скаргу вчительки із сільської школи Полонського району.

Майже 44 мільйони гривень податку на нерухоме майно надійшло до місцевих бюджетів Хмельниччини

Як повідомили в Головному управлінні ДФС Хмельницької області, у першому півріччі 2019 року до місцевих бюджетів Хмельниччини надійшло 43,7 мільйона гривень податку на нерухоме майно. Це на 7,3 мільйонів гривень перевищує надходження минулого року.

Зокрема, юридичні особи сплатили понад 30 мільйонів гривень. Фізичні особи – власники нерухомості, перерахували майже 14 мільйонів гривень цього податку.

У Хмельницькому відбулися змагання із кросфіту

На майданчику біля кінотеатру Т Шевченка вперше відбулися змагання із кросфіту Podilly battle. За інформацією Хмельницької міської ради, у них взяли участь близько 60 спортсменів з різних міст України. Наше місто гідно представили спортсмени із спортивних клубів СВ (titan box), Panda, Evolution.

У Шепетівці судитимуть 47-річного чоловіка за побиття брата співмешканки

Шепетівський міськрайонний суд розгляне справу за обвинуваченням жителя села Шепетівського району у заподіянні умисного легкого тілесного ушкодження. Це частина 1 статті 125 Кримінального кодексу України.

Велопатрульні виявили водія із ознаками алкогольного сп’яніння

Про це інформує прес-служба Патрульної поліції. 

На вулиці Соборна, велопатрульні помітили, як водій керуючи автомобілем ВАЗ 21150, порушив Правила дорожнього руху. Чоловік припаркував свій транспортний засіб в зоні дії знаку «Зупинку заборонено».

Популярне