Новини за 12.12.2022

Помста за надуману зраду: до 17 років позбавлення волі засуджено жителя Шепетівщини за вбивство сина співмешканки та замах на її вбивство

За публічного обвинувачення Хмельницької обласної прокуратури суд визнав винним 47-річного жителя Шепетівщини в умисному вбивстві, замаху на умисне вбивство та носінні холодної зброї без передбаченого законом дозволу. 

В Кам’янець-Подільському районі сталася смертельна ДТП

Дорожньо-транспортна пригода сталася 10 грудня близько 20:00 години на трасі «Житомир — Чернівці» неподалік с. Гаврилівці Кам’янець-Подільського району.

З нового року зростуть тарифи на електроенергію – якими вони будуть на Хмельниччині

З нового року в Україні різко зростуть тарифи на електроенергію. Зокрема, у 1,5 рази стане вищим тариф на передачу електроенергії та підвищать тариф на диспетчеризацію.

Відключення на Хмельниччині: діятиме схема 4 на 4

Якщо не буде технологічних порушень в роботі енергосистеми, відключення на Хмельниччині відбуватимуться по схемі: 4 години електрична енергія відсутня, 4 години електрична енергія постачається. 

Лісівники Хмельниччини готові поставити на ринок 37 тисяч хвойних

Щоб ялинка досягла висоти близько метра-півтора потрібно мінімум п’ять років. Восени лісники заготовляють шишки, обробляють їх і заготовляють насіння.

На Хмельниччині слідчі встановлюють обставини ДТП, в результаті якої загинула 60-річна жінка

Дорожньо-транспортна пригода сталась 9 грудня близько 07:15 в с. Копистин Хмельницької тергромади.

Популярне