Новини за 16.11.2020

За втручання прокуратури усунуто порушення під час публічної закупівлі на суму 2,1 млн грн

За результатами розгляду позовної заяви Хмельницької обласної прокуратури усунуто порушення вимог законодавства при проведенні публічних закупівель комунальним підприємством Славутської міської ради.

У Теофіпольському районі внаслідок ДТП травмувалися водій і пасажир

16 листопада о 00:40 на пункт зв’язку Служби порятунку надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталась на автодорозі смт Теофіполь-м.Ланівці неподалік села Святець: під час руху легковий автомобіль Ford Focus з’їхав у кювет та, зіткнувшись із деревом, перекинувся.

Симчишин почав звільняти своїх заступників

Хмельницький міський голова Олександр Симчишин звільнив свого заступника Анатолія Нестерука.

Укрзалізниця відновлює рух поїздів зі станції Славута-1

За рішенням Державної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій з 00:01 16 листопада 2020 року буде відкрито продаж квитків із залізничній станції Славута-1. Про це повідомили на сайті Укразалізниці.

У Полонному сталася ДТП, в якій травмувалися двоє чоловіків

Аварія сталася 15 листопада о 18:47 годині по вул. Залізничній в м. Полонне.

Під час полювання мисливець поранив свого знайомого

15 листопада близько 11.20 години до чергової частини Нетішинського відділення поліції з лікарні надійшло повідомлення про те, що до них доставили 41-річного чоловіка із проникаючим пораненням легень, яке він отримав в урочищі Микора під час полювання. 

Михайло Посітко – новий мер Кам’янця-Подільського. Результати виборів

За результатами підрахунку з 59 виборчих дільниць у Кам’янець-Подільській міській об’єднаній територіальній громаді, новим міським головою Кам’янця став кандидат від ВО «Свобода» Михайло Посітко.

Популярне