Новини за 05.05.2020

Військовослужбовець-контрактник з Хмельниччини підозрюється у викраденні комплектуючих до радіотехніки та дезертирстві

За процесуального керівництва військової прокуратури Хмельницького огарнізону 1 травня 2020 року повідомлено про підозру військовослужбовцю-контрактнику однієї з військових частин Хмельниччини у викраденні військового майна, шляхом зловживання службовим становищем, та дезертирстві, вчинені в умовах особливого періоду, крім воєнного стану (ч. 3 ст. 410, ч. 3 ст. 408 КК України).

Кам`янець-Подільський: вогнеборці врятували автомобіль від знищення полум’ям

5 травня о 09:29 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу легкового автомобіля, на перехресті вулиць Хмельницьке шосе та Північна, що у м. Кам’янець-Подільський.

На 5.05.2020 в області зареєстровано 9 людей з підозрою на COVID-19

Станом на 05 травня 2020 року на території області за даними ДУ «Хмельницький обласний лабораторний центр МОЗ України» зареєстровано з підозрою на COVID-19 9 людей

Перед судом постануть члени злочинної групи, які шляхом розбою заволоділи ювелірними виробами вартістю понад 4 млн гривень

Нагадаємо, злочин був вчинений 17 квітня 2019 року. Тоді троє чоловіків в масках поблизу ресторану «Колізей» по вулиці Курчатова у Хмельницькому напали на двох мешканців Донецької області, які займаються ювелірною справою.

Порушники продовжують завдавати шкоду рибному господарству

05 травня 2020 року – насичений ранок для державних інспекторів Хмельницького рибоохоронного патруля. Цього дня виявили грубе порушення Правил рибальства.

На Хмельниччині померла ще одна людина від COVID-19

Хмельницька ОДА інформує: на жаль, маємо ще один летальний випадок у результаті захворювання на COVID-19.

Популярне