Новини за 24.01.2024

Збрехав про хвору матір і службу: на Хмельниччині судитимуть чоловіка, який ошукав матір загиблого бійця

На Хмельниччині судитимуть 27-річного чоловіка, який ошукав матір загиблого військовослужбовця на понад 300 тисяч гривень. 

З 20-метрової прірви Дністровського каньйону дістали чоловіка

Сьогодні об 11:10 Кам’янець-Подільським рятувальникам повідомили, що за межами села с. Врублівці Слобідсько-Кульчієвецької тергромади з двадцяти метрової скелі впав чоловік.

Злочини проти нацбезпеки на Хмельниччині: як розслідуються справи проти колаборантів

Майже два роки українці борються із зовнішнім ворогом – Російською Федерацією. Майже два роки правоохоронці викривають тих, хто грошову винагороду чи просто через ідейні переконання працюють чи сприяють ворогу, проживаючи на території України.

Володимир Зеленський відзначив високими державними нагородами жителів Хмельниччини

Нещодавно, 22 січня, наша держава відзначила 105 річницю проголошення Акту Злуки, який увійшов в історію, як свідчення утворення соборної, незалежної країни.

На Хмельниччині поступово зростає захворюваність на грип та ГРВІ

На Хмельниччині збільшилась кількість хворих на грип та ГРВІ. Якщо минулого тижня їх було 5400, то вже цього — сім тисяч хворих.

У боях з російськими окупантами загинуло двоє військовослужбовців

21 грудня 2023 року поблизу населеного пункту Вербове Пологівського району Запорізької області під час виконання бойового завдання…

На Хмельниччині волонтера підозрюють у продажі автівок та допомоги для військових

На Хмельниччині судитимуть псевдоволонтера, який, за версією досудового слідства, замість відправки на фронт продавав авто та гуманітарну допомогу для військових.

Популярне