Новини за 23.03.2023

Припинено незаконне використання 147 га землі регіонального ландшафтного парку «Мальованка»

Хмельницькою обласною прокуратурою виявлено факт неправомірної передачі Судилківською сільською радою в оренду двох земельних ділянок.

У Красилові чоловік погрожував розправою місцевій листоноші

54-річний місцевий житель під час конфлікту з листоношею дістав предмет, схожий на пістолет, і почав погрожувати потерпілій розправою.

На Хмельниччині чоловік під час сварки перерізав горло військовій медсестрі

Правоохоронці Хмельниччини повідомили про підозру жителю м. Старокостянтинів за фактом умисного вбивства, інформують у прокуратурі.

Знову втрати: у боях з рашистами загинуло троє військовослужбовців з Хмельниччини

Про загибель при виконанні військового обов’язку 19 березня цього року у с. Дмитрівка Ізюмського району Харківської області Зінчука Олександра Васильовича повідомили у Новоушицькій громаді.

По звуку роботи бензопили працівники держлісохорони виявили самовільну рубку дерев

У Подільському лісовому офісі розповіли, що по звуку роботи бензопили працівники держлісохорони Старокостянтинівської філії виявили самовільну рубку дерев.

На Хмельниччині затримали колишнього правоохоронця з росії, котрий перебуває в міжнародному розшуку

Оперативники відділу міграційної поліції ГУНП в Хмельницькій області спільно з колегами із УСБУ затримали 49-річного громадянина рф, який перебував у міжнародному розшуку за злочини, пов’язані зі зброєю та наркотиками, повідомили у поліції.

За рік повномасштабної війни росія завдала збитків інфраструктурі України на майже $144 млрд

Станом на лютий 2023 року загальна сума збитків, завдана інфраструктурі України через повномасштабне вторгнення росії, збільшилася ще на $6 млрд і складає $143.8 млрд (за вартістю заміщення). За оцінкою експертів проєкту KSE «Росія заплатить» продовжують зростати збитки таких сфер як інфраструктура, освіта, енергетика, транспорт, торгівля та охорона здоров’я. KSE Institute оприлюднив річний звіт про збитки, […]

Популярне