Новини за 09.09.2019

Стартувало будівництво закладу для людей, похилого віку, які опинилися в складній життєвій ситуації

В Хмельницькому розпочали будівництво відділення тимчасового перебування міського територіального центру соціального обслуговування на вулиці Перемоги, 7А.

Патрульні вкотре виявили речовини, схожі на наркотичні

Учора, близько 22-ї години, на вулиці 4-а Нова, співробітники взводу №1 роти ТОР спільно із співробітниками Нацгвардії виявили громадянина, який побачивши поліцейських почав помітно нервувати, підозріло себе поводити та намагався уникнути спілкування з ними.

Правоохоронцями Хмельниччини викрито злочинну групу, яка займалась збутом наркотичних засобів

За ефективного процесуального керівництва галузевого відділу прокуратури області, слідчим управлінням спільно із працівниками управління протидії наркозлочинності Головного управління Національної поліції в області та співробітниками Управління Служби безпеки України в області викрито злочинну групу, яка займалась незаконним обігом наркотичних речовин.

На Хмельниччині поліцейські з’ясовують обставини ДТП, у якій важко травмувався 30-річний пішохід

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 8 вересня, близько 21.50 години на автодорозі «Житомир — Чернівці» поблизу села Правдівка Ярмолинецького району.

Проти “кота в мішку”: хмельницькі активісти звернулись до Президента через нове призначення

Громадськість Хмельниччини звернулась із відкритим листом до Президента України Володимира Зеленського через призначення нового голови ОДА. Звернення опубліковане на сторінці Рада Реформ Хмельниччини – РРХ.

Дві ночі поспіль ремонтуватимуть вулицю Шевченка: рух транспорту буде припинено

У зв’язку з виконанням робіт з улаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття асфальтоукладальником на проїжджій частині вулиці Шевченка, на ділянці від вулиці Горького (включно з перехрестям) до Старокостянтинівського шосе (включно з перехрестям) з 22.00 9 вересня (понеділок) до 6.00 10 вересня (вівторок) та з 22.00 10 вересня (вівторок) до 6.00 11 вересня (середа) буде відключено живлення контактної мережі та призупинено рух громадського та автомобільного транспорту.

Хмельницький апеляційний суд повернув клієнту 16 тис грн, незаконно списаних банком

Хмельницький апеляційний суд частково задовольнив скаргу клієнта банку і ухвалив нове рішення у справі про незаконне списання коштів з рахунка. Колегія суддів визнала неправомірними дії банку щодо списання грошей з карткового рахунка чоловіка і стягнула на його користь 16 тис. грн.

Городоцький район: вогнеборці ліквідували пожежу літньої кухні, не допустивши поширення вогню на житловий будинок

8 вересня о 14:38 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Новий Світ Городоцького району.

Підозрюваний у замаху на зґвалтування літньої жінки буде під вартою до 24 жовтня – Старокостянтинівський суд

«Застосувати відносно підозрюваного у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.15, ч.1 ст.152 КК України, запобіжний захід у виді тримання під вартою на строк по 24 жовтня 2019 року включно», – таку ухвалу постановив Старокостянтинівський районний суд, задовольнивши клопотання слідчого.

Популярне