Новини за 23.12.2019

Обласна бібліотека для дітей імені Т.Г.Шевченка знову в тренді!

Бібліотекарка Валентина Бернацька виграла грант мобільності для сектору культури від House of Europe. Це нова програма, створена з метою підтримки професійного та творчого обміну між українцями та їхніми колегами в країнах ЄС.

На Хмельниччині за втручання прокуратури плата за землю вартістю 1,4 млн грн зросла у чотири рази

Органи прокуратури, реалізуючи конституційну функцію представництва інтересів держави в суді, продовжують активну роботу щодо збільшення надходжень до бюджету та забезпечення законності у сфері земельних відносин.

Кам’янець-подільські поліцейські встановлюють обставини ДТП, у якій травмувався 46-річний чоловік

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 22 грудня, близько 00.08 години по вулиці Праці в Кам’янці-Подільському.

Школи, садочки, музей, палац спорту: що будуватимуть у Хмельницькому 2020-го року?

Оскільки бюджет міста наступного року значно недоотримав у коштах, нових великих будівництв у 2020-у році у Хмельницькому не планують.

Суд затвердив угоду про примирення між представником супермаркету і нетішинцем, що вкрав елітний алкоголь

Нетішинський міський суд затвердив угоду про примирення між представником потерпілого та підозрюваним у крадіжці (частина 1 статті 185 Кримінального кодексу України), визнав його винним в інкримінованому злочині і призначив обумовлене покарання – 850 гривень штрафу.

У Білогірському районі вогнеборці ліквідували пожежу допоміжної споруди

22 грудня о 13:48 до Служби “101” надійшло повідомлення про пожежу допоміжної споруди в одному з домогосподарств села Данилівка Білогірського району.

Суд ухвалив вирок слюсарю державного підприємства, що у М’янмі незаконно ремонтував військову техніку

Шепетівський міськрайонний суд затвердив угоду про визнання винуватості між прокурором військової прокуратури Рівненського гарнізону та підозрюваним у порушенні встановленого порядку здійснення міжнародних передач товарів, що підлягають державному експортному контролю (частина 1 статті 333 КК України) – визнав останнього винним у інкримінованому злочині й призначив обумовлене покарання у виді 3400 гривень штрафу.

Мешканка Деражні відсвяткувала 100-річний ювілей

Ганна Тодосівна Губіцька у грудні відзначає свій 100-річний ювілей. З нагоди поважної дати до оселі довгожительки завітали керівник апарату Деражнянської районної державної адміністрації Людмила Давидович, голова районної ради ветеранів Микола Мацьков, голова громадської організації інвалідів армії та дитинства Володимир Пачевський.

Ізяславські рятувальники ліквідували пожежу, що виникла на балконі житлової квартири

21 грудня о 12:14 на пункт зв’язку 13-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС у Хмельницькій області надійшло повідомлення про пожежу, що виникла на балконі житлової квартири п’ятиповерхового будинку.

Популярне