Новини за 24.09.2020

За минулу добу вогнеборці тричі залучалися до гасіння пожеж

Упродовж минулої доби на території області виникло 3 пожежі, дві з яких — в обласному центрі.

Проведено моніторинг харчоблоків навчальних закладів Ізяславського району

23 вересня 2020 року спеціалістами Ізяславського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області проводився моніторинг у сфері безпечності харчових продуктів. 

Жінка, яка вбила свою дитину, відбуватиме покарання у виді позбавлення волі

За результатами розгляду апеляційної скарги обласної прокуратури, Хмельницьким  апеляційним судом скасовано вирок Нетішинського міського суду в частині призначення покарання у справі за фактом вбивства матір’ю своєї новонародженої дитини у м. Нетішин.

Борги при розлученні: кому виплачувати

Під час розлучення перед колишнім чоловіком і дружиною може постати питання не лише про поділ майна, але й про борги. Саме кредитні зобов’язання, яких вони встигли набути, перебуваючи у шлюбі, часто стають каменем спотикання для обидвох. Про те, як може відбутися розподіл боргових зобов’язань між уже колишнім подружжям, розповідають юристи системи безоплатної правової допомоги.

На Хмельниччині розглядають можливість перепрофілювання двох лікарень на лікування хворих на COVID-19

Загальна заповненість ліжкомісць, у закладах, що лікують хворих на COVID-19, в області склала 63,4%, повідомила вчора під час брифінгу заступниця голови облдержадміністрації Оксана Ситницька

Молодий природоохоронець боротиметься за посаду голови Розсошанської ОТГ

Політична партія “Слуга народу” висунула свого кандидата на посаду голови Розмошанської об’єднаної територіальної громади. Ним став молодий природоохоронець – інспектор Державної екоінспекції у Хмелтницькій області.

Популярне