Новини за 31.08.2020

ХАЕС відключила енергоблок №2 для проведення ремонту

Водночас як на українських АЕС працює лише третина від всіх енергоблоків, Хмельницька атомна електростанція (ХАЕС, Нетішин, Хмельницька область) 29 серпня в 00:00 відключила енергоблок №2 для проведення планово-попереджувального ремонту (ППР).

На Хмельниччині усунули порушення під час закупівлі засобів медичного призначення для запобігання виникненню пандемії

З метою зниження ціни на необхідні товари лікарського призначення для запобігання виникненню пандемії (COVID-19), постановою Кабінету Міністрів України від 20.03.2020 № 224 затверджено перелік товарів, ввезення яких на митну територію України звільняються від сплати мита та від оподаткування податком на додану вартість, повідомляє пресслужба прокуратури Хмельницької області.

Рятувальники-водолази дістали з Дністра тіло чоловіка

30 серпня в акваторії річки Дністер поблизу с. Колодіївка Кам’янець-Подільського району відпочивальники виявили бездиханне тіло людини, яке дрейфує річкою.

У Шепетівці поліцейські розслідують обставини наїзду на пішохода

Аварія сталася 29 серпня о 12:00 годині в м. Шепетівка по вулиці Судилківській.

На Теофіпольщині сільський голова заплатить символічний штраф за хабар 750 доларів

Теофіпольський районний суд визнав винним Гальчинецького сільського голову Анатолія Черняка у зловживанні впливом (ч. 2 ст. 369-2 КК України) і оштрафував на 34 тис. грн.

Незабаром на дільницях залізничних колій Хмельниччини курсуватимуть приватні локомотиви

Як повідомляють у Міністерстві інфраструктури України, визначено першого учасника експериментального проекту допуску приватної тяги на колії Укрзалізниці. Ним стала ТОВ “Українська локомотивобудівна компанія”.

Рятувальники-водолази залучалися до пошуків чоловіка, який зник поблизу водойми

27 серпня о 07:40 на пункт зв’язку Служби порятунку надійшло повідомлення від чергового поліції про те, що потрібна допомога у пошуку громадянина, ймовірно, затонулого в місцевій водоймі села Климашівка Хмельницького району.

Роздягаються та справляють природні потреби: поліцейські притягнули до відповідальності молодиків, які хуліганили у сквері

У Полонному місцеві жителі зафіксували на відео, як троє молодиків демонстративно роздягаються і справляють природні потреби у сквері поблизу пам’ятника Т.Г. Шевченкові. Поліцейські розшукали хуліганів і притягнули їх до відповідальності.

Летичів: поліцейські встановлюють обставини наїзду на пішохода

Аварія сталася 27 серпня близько 17:10 години в смт. Летичів по вулиці Юрія Савіцького. 

Старокостянтинівський район: рятувальники ліквідували пожежу вантажного автомобіля (ВІДЕО)

27 серпня об 11:54 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що поблизу с. Волиця – Керикешина Старокостянтинівського району загорівся автомобіль КАМАЗ.

Популярне