Новини за 05.02.2021

Мешканець Городоцького району заплатить штраф за продаж забороненої літератури

Вироком Городоцького районного суду місцевого мешканця визнано винним у розповсюдженні творів, що пропагують культ насильства і жорстокості, расову, національну та релігійну нетерпимість та дискримінацію, повідомляє пресслужба Хмельницької обласної прокуратури.

На Красилівщині поліцейські оперативно розшукали викрадений мопед

Вчора, 4 лютого, до поліції звернувся 52-річний житель с. Кульчин, який повідомив про те, що напередодні ввечері, близько 23.00 години, у нього викрали мопед «Мустанг». Особисті пошуки потерпілим свого транспортного засобу результатів не дали.

У Шепетівці 68-річний місцевий житель скоїв наїзд на 46-річного пішохода

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 5 лютого, близько 07.00 години в м. Шепетівка по вулиці Українській.

У Славуті запрацювало оновлене інфекційне відділення

3 лютого в Славуті після капітального ремонту запрацювало інфекційне відділення КП «Славутська міська лікарня ім. Ф.М.Михайлова».

На Хмельниччині перевірять заклади охорони здоров’я

4 лютого перший заступник голови адміністрації Сергій Тюрін провів нараду щодо забезпечення і контролю за належним дотриманням протипожежних заходів у закладах охорони здоров’я області.

На Дунаєвеччині сталася ДТП, у якій травмувався 25-річний чоловік

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 4 лютого, близько 22.15 години на трасі «Житомир — Чернівці» в с. Слобідка-Рахнівська, що на Дунаєвеччині.

Нетішинська центральна бібліотека отримала більше 800 книг від Українського інституту книги

На початку лютого центральна публічна бібліотека Нетішинської міської територіальної громади отримала більше 800 книг від Українського інституту.

В місті Полонне автомобіль «швидкої» допомоги застряг в болоті

4 лютого о 18:15 на пункт зв’язку 17 Державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення від медиків про те, що автомобіль «швидкої» допомоги, котрий прямував на виклик, застряг у болоті на вулиці Худякова в місті Полонне.

В селі Малиничі вогнеборці ліквідували пожежу гаража та легкового автомобіля

4 лютого о 10:05 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу автомобіля та гаража в селі Малиничі Хмельницького району.

Популярне