Новини за 09.02.2021

ХАЕС отримала дозвіл на пуск 2-го енергоблока після планово-попереджувального ремонту

9 лютого в режимі відеоконференції відбулася нарада за участі керівництва Державної інспекції ядерного регулювання, ДП «НАЕК «Енергоатом», ВП «Хмельницька АЕС», Державного науково-технічного центру ядерної і радіаційної безпеки щодо готовності енергоблока №2 ХАЕС до пуску після планово-попереджувального ремонту з перевантаженням активної зони реактора.

На Віньковеччині онук побив рідну бабусю

Подія сталася в с. Адамівка на Віньковеччині. 5 лютого вранці син 72-річної потерпілої приїхав з Хмельницького до матері, і коли жінка не відчинила ворота, забив на сполох. Таки потрапивши на подвір’я, чоловік побачив, що матір сильно побита лежить у літній кухні.

У Хмельницькому слідчі з’ясовують обставини загибелі працівника котельні

Слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом загибелі працівника комунального підприємства, який обслуговував твердопаливну котельню.

Впродовж минулої доби рятувальники витягли зі снігової пастки дві вантажівки та спільно з медиками рятували 8-місячного малюка

8 лютого о 09:15 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у с. Пашківці Старокостянтинівського району вантажний автомобіль DAF застряг на узбіччі дороги, утворивши затор.

Хмельницький аеропорт чекає на літаки

Після багатьох років простою Хмельницький аеропорт пройшов перевірку Державіаслужбою України.

Кам’янчанин, якого розшукували за шахрайські дії, сам став жертвою шахраїв

«Карма» дістала 25-річного жителя Кам’янець-Подільського району у Хмельницькому. Зловмисник купував зимову гуму для автомобіля і натрапив на шахраїв. Звернувся із заявою до поліції. Патрульні, які прибули на виклик, перевірили заявника по поліцейських базах, і виявилось, що він сам засуджений за шахрайські дії і ухиляється від відбування покарання.

Популярне