Новини за 18.08.2019

У понеділок у Хмельницькому обмежать рух транспорту

Як повідомляє сайт Хмельницької міської ради, обмеження діятимуть на вулиці Кам’янецькій. Це пов’язано із обрізанням аварійного гілля.

«Вікі любить пам’ятки» – допоможи ілюструвати Вікіпедію та виграй призи!

З 1 по 30 вересня 2019 року триватиме щорічний міжнародний конкурс фотографій об’єктів культурної спадщини «Вікі любить пам’ятки», який визнаний Книгою рекордів Гіннеса найбільшим фотоконкурсом у світі. Мета проекту — зібрати світлини всіх пам’яток культурної спадщини світу для ілюстрування статей у Вікіпедії. Цього року конкурс проходить у 30 країнах. Про це інформує прес-служба ГО “Вікімедіа Україна”

Хмельниччина нарощує експорт та імпорт товарів до ЄС

Експорт перевищив імпорт на 34,5 мільйона доларів за підсумками першого півріччя 2019 року. Про це йдеться у повідомленні Головного управління статистики у Хмельницькій області. 

На Хмельниччині ледь не згорів приватний будинок та палало сіно

Про пожежі інформує прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області. Так, два виклики рятувальники отримали вчора, 17 серпня після обіду. Телефонували з Теофіполя та Шепетівщини.

У липні на Хмельниччині подешевшали овочі та крупи

Про це йдеться у повідомленні Головного управління статистики у Хмельницькій області. За даними відомства, індекс споживчих цін по області та Україні (без урахування тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим, м.Севастополя та частини тимчасово окупованих територій у Донецькій та Луганській областях) в липні 2019р. порівняно з попереднім місяцем становив 99,8% та 99,4% відповідно, з початку року – 102,5% та 103,0%.

Популярне