Новини за 21.10.2020

На Хмельниччині взяли під варту сільського голову, який «погорів» на хабарі в розмірі 15 тисяч доларів США

Посадовець вимагав і отримав вказані кошти від місцевого жителя за надання йому земельної ділянки площею 10 га. Правоохоронці затримали сільського голову під час отримання неправомірної вигоди. На період досудового розслідування суд взяв чоловіка під варту із можливістю внесення застави в розмірі 80 тисяч гривень.

У Хмельницькому інформація про замінування школи не підтвердилась

Спеціалісти-вибухотехніки оглянули приміщення та прилеглу територію школи, проте жодних небезпечних предметів чи речовин не виявили. Наразі правоохоронці працюють над встановленням особи «жартівника».

Державна екологічна інспекція оштрафувала на 374 тисячі гривень відому мережу АЗС

Наприкінці серпня поточного року, Державною екологічною інспекцією у Хмельницькій області, була проведена планова перевірка характеристик продукції (автомобільних бензинів, дизельного суднового та котельного палива) на АЗС ТОВ «Вест Петрол Маркет».

Ремонт центральної вулиці Старокостянтинова коштував бюджету майже 20 мільйонів

Наприкінці жовтня 2019 року в Старокостянтинові прогриміла новина про те, що ремонтують центральну вулицю – вулицю князя Острозького. Реконструкція передбачала розширення дороги. 25 листопада 2019 року сам міський голова Микола Мельничук коментує ремонтні роботи та висадку сакур. Та ні слова не говорить, скільки все ці покращення коштували. На фоні цієї епопеї та згадуючи про наш […]

Популярне